Ovaj kolovoz uživajte na 8 dana/7 noćenja za dvoje s polupansionom u sobama i apartmanima u Svetom Filipu i Jakovu te Biogradu na Moru za samo 2985 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prekrasna i sunčana Dalmacija u kolovoz! Kupon vrijedi isključivo odabrani termin od 18.08. do 01.09.2018.!


Smještaj je organiziran u slijedećim objektima - KLIKNITE na naziv objekta i otkrijte više;

Sobe Robert


Panison Čančar

Nina, sv. Filip i Jakov 


Sveti Filip i Jakov

Na obali Pašmanskog kanala, okružen povijesnim gradom Zadrom i kraljevskim gradom Biogradom, smjestilo se slikovito mjesto Sv. Filip i Jakov.

Sv. Filip i Jakov je poznat po nekadašnjim ljetnikovcima i perivojima zadarskih plemića od kojih je i danas poznat onaj obitelji Borelli. Zahvaljujući obitelji Borelli turizam u Sv. Filipu i Jakovu ima povijesne korijene budući da dva parka i ljetnikovci gdje je obitelj ugošćavala prijatelje i poznanike, uglednike onog doba, predstavljaju preteču današnjim vikendicama i turističkim objektima.

Danas je Sv. Filip i Jakov spoj veličanstvene dalmatinske prirode; okrenut moru koje mu daje svoju mističnost i ljepotu a u zaleđu ga čuvaju prostranstva bogate zemlje. Spoj je to kulturne baštine i modernog načina života – mjesto ljubaznih žitelja.


Vrijedno je istaknuti sljedeće spomenike arhitekture:

- Park Borelli kao spomenik parkovne arhitekture u jezgri naselja

- Ostaci Benediktinskog dvora na Rogovu, pregrađenog na tri razine

- Kuća Borelli sa Arboretumom koji je zaštićena prirodna baština


Biograd na Moru, grad i luka u sjevernoj Dalmaciji, nalazi se 28 km južno od Zadra, prema popisu iz 2011. godine ima 5.569 stanovnika. Nalazi se na glavnoj magistralnoj cesti Zadar - Split (M2, E65). Osim po svojem kulturnom i povijesnom naslijeđu, Biograd je također poznat po lijepim plažama, slikovitim uvalama i raznim smještajnim pogodnostima. U gradu postoji mnogo restorana s ponudom specijaliteta domaće i međunarodne kuhinje.

Prosječna temperatura zraka u siječnju je 7 °C a u srpnju 24.5 °C.

U neposrednoj blizini nalaze se tri Nacionalna parka: Paklenica, Kornatski arhipelag i Krka, kao i Parkovi prirode Telaščica i Vransko jezero, najveće jezero u Hrvatskoj, bogato slatkovodnom ribom.

Turistički razvoj Biograda počeo je između dva svjetska rata. Prvi gosti, Česi, počeli su dolaziti u Biograd tijekom 1920-tih. Prvi hotel sagrađen je 1935. na mjestu današnjeg hotela Ilirija.