Oblikujte tijelo uz jedinstveni sustav vježbi u studiju Yoga Plejs! Super ponuda mjesečne članarine Yoga - 4x ili Pilates 8x na Reformeru već od 149kn! Isprobajte reformer trening i uočite napredak!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prednost vježbanja na reformeru je i angažiranost cjelokupne muskulature tijela s fokusom na duboke posturalne mišiće, čime se postiže mobilnost i stabilnost kralježnice te stabilnost zdjelice i ramenog obruča. Kupon se może iskoristiti do 30.06.2018.

"Yoga Plejs" je intiman yoga studio u gradu Zagrebu

YOGA PLEJS je centar za yogu smješten na Trnju u Savskoj ulici. Postojimo od 2011.g. kada smo bili smješteni na Vrbiku. Kako smo se širili i povećavali broj svojih vjernih članova, neizbježna je bila i potreba za većim prostorom.

Yoga Plejs je studio namijenjen svima koji žele produbiti svoje znanje o yogi i kako ju živjeti. Razni stilovi yoge obogaćeni su raznim tehnikama disanja, vođenim meditacijama, radionicama, gostovanjima raznih učitelja i dodatnim edukacijama. Nudimo vam i Body balance satove za poboljšanje cijelokupnog stanja organizma te te vježbanje na Reformerima, vrhunskim pilates spravama na kojima možete vježbati i Jogu.

Uz prijemni dio, prostranu i svijetlu Shalu/prostoriju za vježbanje, svlačionice te osiguran parking, nudimo i razne vrste masaža koje si možete priuštiti prije ili nakon sata, neovisno o vašoj praksi kao i "TRE" tehniku koju možete integrirati u svoju praksu.

 Reformer

Bez obzira na komercijalizaciju pilatesa kao programa koji je dostupan u svakom fitness centru iz susjedstva, brojna znanstvena istraživanja iz dana u dan potvrđuju kako je certificirani pilates sustav vježbi na spravama, siguran i djelotvoran u jačanju najdubljeg sloja lumbalno-zdjelične regije, postizanju mišićnog balansa, istovremenom snaženju i istezanju mišića te ispravljanju deformacija kralježnice.

Otac pilates metode – Joseph Pilates, idejno je osmislio sustav vježbi na spravama koje su se originalno zvale “Universal Reformer”, kako bi pomogle u procesu napretka u vježbanju pilatesa na prostirci.