Proljeće u uvali Puntarska draga na jugu čudesnog Krka! Provedite 3 dana/2 noćenja s doručkom za dvoje u hotelu Kanajt, članu Marina Punat grupe! Otkrijte iskustvo wellnessa (3h dnevno)...od 1249 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Birajte smještaj u dvokrevetnoj sobi s pogledom na brdo ili na more uz terasu. Očekuju Vas besplatan internet, parking i čista uživancija...Kupon za ponudu vrijedi isključivo do 26.05.18.


Mali obiteljski hotel, nekadašnji biskupski ljetnikovac iz 1528. god.

HOTEL KANAJT - ZA SVE LJUBITELJE MORA

Hotel Kanajt je odredište kao stvoreno za nautičare, zaljubljenike u prirodu, rekreativce i sve koji su željni aktivnog odmora. Hotel je smješten u neposrednoj blizini Marine Punat, udaljen stotinjak metara od mora.Miran i ugodan hotel sa četiri zvjezdice, okružen je maslinicima i ima jedinstven pogled na marinu i brodove.


Wellness je otvoren

Jedinstveno iskustvo opuštanja u predivnom ambijentu hotela u kombinaciji s netaknutom prirodom. Na raspolaganju su Vam 4 saune, jacuzzi, tople klupe, tuš doživljaja i relax zona.
Novouređeni prostor wellnesa u hotelu Kanajt– „maleni komadić raja“.

22 sobe za Vaš odmor

Hotel Kanajt u 22 vrhunski uređene sobe nudi potpunu udobnost i toplinu kućnog ugođaja.
U svojoj ponudi Hotel Kanajt ima četiri vrste smještajnih jedinica: Single sobu, Standard sobu s pogledom na park, Superior sobu s pogledom na more i terasom te Suite. Svaka od njih opremljena je sa svim potrebnim sadržajima koji omogućuju gostima miran i ugodan boravak. Nadalje, svim gostima osiguran je besplatan Wi-Fi, piće dobrodošlice te besplatno parkirno mjesto u neposrednoj blizini hotela.

Restaurant Kanajt

Započnite svoje jutro ,uz mirise raznih domaćih i kontinentalnih jela koje nudimo na bogatom buffet stolu.
Uz bazen se opustite uz čašu vina i uživajte u mediteranskim delicijama koje je naš kulinarski tim pripremio samo za vas.
Uživajte u bogatstvu okusa


Bazen
Vanjski grijani bazen sa slanom vodom, uređeno sunčalište , zrak pun mirisa mediteranskog bilja.. doživljaj koji je teško dočarati riječju I slikom. Dok se opuštate naše ljubazno osoblje poslužiti će Vas vašim omiljenim pićem. Uz bazen nalazi se I mjesto za najmlađe gdje mogu uživati u svojem godišnjem odmoru.
Vanjski grijani bazen sa slanom vodom, uređeno sunčalište , zrak pun mirisa mediteranskog bilja.. doživljaj koji je teško dočarati riječju I slikom. Dok se opuštate naše ljubazno osoblje poslužiti će Vas vašim omiljenim pićem. Uz bazen nalazi se I mjesto za najmlađe gdje mogu uživati u svojem godišnjem odmoru.


Beach club Medane
Beach club Medane je privatna plaža udaljena 3 km od hotela i nudi besplatne ležaljke, suncobrane i parkiralište za goste hotela. Tijekom ljeta organiziramo besplatan transfer do plaže.
Od Punta prema Staroj Baški, “sakrile” su se brojne male uvalice i plažice kojima je pristup moguć jedino s mora. Iskoristite priliku, pronađite svoju uvalu i okupajte se!


Prekrasna šljunčana plaža u Baški
Baška je jedan od turističkih aduta otoka Krka, zahvaljujući biseru Kvarnera, Jadrana... - “Veloj plaži” koja se proteže u dužini od nešto manje od dva kilometra. Plaža nudi veliki izbor dodatnih sadržaja tako da će ovdje svatko pronaći nešto za sebe.

Aktivan odmor
Punat je idealno mjesto za aktivan odmor. Škola jedrenja, izleti brodom, ronjenje, skijanje na obližnjem ski liftu, odlični uvjeti za surfanje tijekom cijele godine, podvodni gusarski park, odlične šetnice i pješačke staze ispunit će vas novom energijom. Uživajte u spoju tradicije i povijesti uz posebno osmišljeno razgledavanje mjesta u pratnji certificiranih vodiča.