[RAB] Nezaboravni trenuci uz mirise Mediterana i opuštanje uz more u prekrasnom Integriranom Hotelu Arbia***! 3 dana/2 noći za 2 ili 4 osobe već od 599kn! Smještaj djeteta do 12 god. GRATIS!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U sjeni mediteranskog bilja, prvi red do mora i plaže, s prekrasnim pogledom na stari grad Rab, smjestio se Integrirani Hotel Ville Arbia *** sa vilama izgrađenima u doba Austro-Ugarske! Učinite si ovo proljeće nezaboravnim! Kupon se može iskoristiti u periodu 10.05. - 10.06.18.

Ville ARBIA nalaze se prvi red do mora, udaljene od mora i plaže samo 30m sa prekrasnim pogledom na stari grad Rab i na veličanstvena četiri rapska zvonika. Građene su u doba Austro-Ugarske sa detaljima Secesijskog doba.

Raspolažu vrhunskim apartmanima te sa dvokrevetnim i obiteljskim četverokrevetnim sobama idealne za obitelj s djecom. Svaki gost je prihvaćen s puno pažnje i gostoprimstva. Miris mora i biljaka dopire sve do Vaše sobe i čini Vaš odmor nezaboravan. 

Villa Magdalena i Villa Rio smještene su u uvali Padova I, najljepšoj poziciji otoka Raba. Položaj vile pogodan je za laganu šetnju do starogradske jezgre svega 15 minuta hodanja ili uživanja prekrasnim plažama koje se nalaze odmah uz vilu ili vožnjama Taxi brodicama do prekrasnih neotkivenih uvala.  

Ville raspolažu sa dvokrevetnim 1/2 i četverokrevetnim obiteljskim sobama 1/4. Pogled s većine soba se pruža prema moru i pogledom na starogradsku jezgru. Sve sobe su opremljene sljedećim: 

wi-fi direktan Internet; 

satelitska televizija; 

minibar (mini hladnjak); 

klima uređaj u svim sobama.

 


OSTALO:

    Vlastiti parking!
    Prekrasan pogled na Stari grad Rab
    Plaža udaljena samo 30m
    Pješčana plaža udaljena 180m
    Marina za brodove udaljena 150m
    Stari grad Rab udaljen samo 15-20 min lagane ljetne šetnje uz more
    Trgovina udaljena 70m
    Caffe bar udaljen 25m
    Fitness centar i Wellness centar 50m
    Bazen udaljen 60m (mogućnost doplate)

Volite li stare gradove u kojima svaka zgrada pamti nekoliko desetaka generacija, u gradu Rabu ćete se najbolje osjećati.

GRAD RAB je tipično srednjovjekovno urbano središte opasano zidinama. Starim gradom dominiraju četiri zvonika uglavnom u romaničkom stilu. Prije je Rab bio Rimsko naselje komu je car Oktavijan August dao status grada i proglasio ga municipijem 10. godina prije Krista. 

Kako pričati o Rabu bez legenda o sv. Kristoforu zaštitniku biskupije a potom i cijelog otoka, čiji moćnik Rabljani i danas ljubomorno čuvaju, sv. Marinu utemeljitelju Republike San Marino, profesoru matematike, teologu, fizičaru, biskupu i nadbiskupu Mark Antun de Dominisu, i svim živućim otočkim legendama i osobama!

Kao i uvijek, pogled u prošlost osvjetljava nam sadašnjost, svih pitoresknih mjesta na otoku: Barbat, Banjol, Kampor, Mundanije, Palit i Supetarska Draga, koji svojim posebnostima, gostoljubivim otočanima, ukupnom turističkom ponudom privlače svakog putnika namjernika.