Ljetovanje u zagrljaju Trogira! Top ponuda za špicu sezone - 8 dana/7 noćenja sa polupansionom za dvoje u novoobnovljenim SUPERIOR NEW sobama Hotela Medena, 7999kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ljetovanje za svačiji džep! Provedite srpanj i kolovoz u kupanju i iskoristite paket za vrhunsko uživanje za dvoje! Dodatna pogodnost - dijete do 7 godina u krevetu s roditeljima boravi GRATIS! Kupon se može iskoristiti od 07.07.2018. do 25.08.2018.

U prekrasnom zaljevu, obavijen vijencem guste borove šume, nalazi se hotel Medena, vodeći turistički objekt na ovom dijelu Jadrana. Na prostoru od 60 hektara, naći ćete različite sadržaje, koje će Vaš odmor učiniti ljepšim i zanimljivijim! 

Hotel Medena izgrađen 1971. godine, s dugogodišnjom tradicijom u smještaju i ugostiteljstvu za klijente iz cijelog svijeta! Svojom veličinom i opremom pruža sve potrebno za održavanje velikih sastanaka, konferencija, seminara, sportskih priprema, banketa, team buildinga, itd.  Hotel je smješten 4 km od grada Trogira, 30 km od Splita, 7 km od zračne luke Split.

Hotel Medena: glavni kompleks sastoji se od 2 zgrade “A” i “B” s dodatkom dva paviljona “C” i “D” smještenih na hotelskoj plaži, 200 metara od glavnih zgrada. Glavni kompleks sastoji se od 466 soba i 9 apartmana. Veličina soba: jednokrevetne sobe – 15,4 m², dvokrevetne sobe – 18,45 m², trokrevetne sobe – 21,40 m².

Superior new sobe - Renovirane superior sobe!

U novim superior sobama nalazi se: kupaonica s kadom, sef, mini hladnjak, LCD TV, klima-uređaj i grijanje, sušilo za kosu, satelitska televizija, balkon, pogled na park, telefon, besplatan wi-fi.

Plaža hotela Medena se nalazi 150 metara od hotelskog kompleksa i do nje se može doći stepenicama ili pješčanim putem kroz borovu šumu.  

Nudi brojne mogućnosti za zabavu i rekreaciju. Od klasičnih sportskih sadržaja nudimo 6 zemljanih teniskih terena, minigolf, fitness tečaj kroz borovu šumu, teren za mali nogomet, odbojku, košarku i odbojku na pijesku.