PodržimoNaše

ŠPICA SEZONE u TROGIRU! 8 dana/7 noćenja uz buffet polupansion za 2 osobe u low cost 2*, economy 3*ili standard 3*+ sobi 4* HOTELA MEDENA po super cijeni! Dijete do 7 god. boravi gratis!

24 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ljetovanje za svačiji džep! Provedite srpanj u kupanju i iskoristite paket za vrhunsko uživanje! Kupon se može iskoristiti od 07.07.2018. do 04.08.2018.

U prekrasnom zaljevu, obavijen vijencem guste borove šume, nalazi se hotel Medena, vodeći turistički objekt na ovom dijelu Jadrana. Na prostoru od 60 hektara, naći ćete različite sadržaje, koje će Vaš odmor učiniti ljepšim i zanimljivijim! 

Prije kupnje odaberite željenu sobu:

OPCIJA 1: LOW COST SOBA  2*-sadrži SAT TV, telefon, kupaonica sa tuš kadom, soba nije klimatizirana te nema balkon.

OPCIJA 2 : ECONOMY SOBA 3* -sadrži SAT TV, soba je klimatiziranabalkon sa pogledom na park, kupaonica sa tuš kadom i sušilom za kosu, telefon.

OPCIJA 3 :  STANDARD SOBA 3* + - sadrži telefon, satelitsku TV, sef, mini hladnjak, klimu, kupatilo sa sušilom za kosu, balkon sa pogledom na park.

Prije same kupnje kupona provjeriti raspoložive termine sa hotelom na telefon: 021 880 588 ili mail info@hotelmedena.com. Nakon kupnje kupona obavezna potvrda rezervacije termina uz KOD i ID KUPONA.

Plaža hotela Medena se nalazi 150 metara od hotelskog kompleksa i do nje se može doći stepenicama ili pješčanim putem kroz borovu šumu.  

Hotelska plaža nudi brojne mogućnosti za zabavu i rekreaciju. Od klasičnih sportskih sadržaja nudimo 6 zemljanih teniskih terena, minigolf, fitness tečaj kroz borovu šumu, teren za mali nogomet, odbojku, košarku i odbojku na pijesku.