LAST MINUTE! Hotel Medena, Seget Donji - Izaberite između 3,5 ili 7 noćenja uz polupansion za dvoje u economy park sobi, od 1699kn! Začinite kraj lipnja odmorom uz gratis bazen i ležaljke!

68 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi od 20-30.06.18.!!! Izaberite između 7, 5 ili 3 noćenja na bazi buffet polupansionom za 2 osobe u dvokrevetnoj economy park sobi, jedno dijete do 7 godina u krevetu s roditeljima boravi GRATIS! GRATIS je i korištenje vanjskog bazena, ležaljki i suncobrana(prema raspoloživosti)!!!

U prekrasnom zaljevu, obavijenom gustom borovom šumom, nalazi se hotel Medena, vodeći turistički objekt na ovom dijelu Jadrana. Na prostoru od 60 hektara, naći ćete različite sadržaje, koje će Vaš odmor učiniti ljepšim i zanimljivijim! 

Vrsta smještaja:

ECONOMY SOBA 3* - sadrži SAT TV, soba je klimatiziranabalkon sa pogledom na park, kupaonica sa tuš kadom i sušilom za kosu, telefon.

Plaža hotela Medena se nalazi 150 metara od hotelskog kompleksa i do nje se može doći stepenicama ili pješčanim putem kroz borovu šumu.  

Hotelska plaža nudi brojne mogućnosti za zabavu i rekreaciju. Od klasičnih sportskih sadržaja nudimo 6 zemljanih teniskih terena, minigolf, fitness tečaj kroz borovu šumu, teren za mali nogomet, odbojku, košarku i odbojku na pijesku.

Prije same kupnje kupona provjeriti raspoložive termine sa hotelom na telefon: 021 880 588 ili mail info@hotelmedena.com. Nakon kupnje kupona obavezna potvrda rezervacije termina uz KOD i ID KUPONA.