LJETOVANJE NA BRAČU U ŠPICI SEZONE! 8 dana/7 noćenja na bazi buffet polupansiona za 2 osobe u Villi Aria, u Postirama na Braču za 4648 kuna! Djeca do 3 god. borave besplatno!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Postira su mjesto koje će Vam ispričati lijepu priču o Mediteranu kakav je nekad bio! Gradić uz more svega 10 km udaljen od trajektnog pristaništa u Supetru. Mjesto je okruženo pitomim uvalama, maslinicima, vinogradima i borovom šumom! Kupon se može iskoristiti 07.07.-14.07.18.

PO ČEMU SMO SLIČNI ali i DRUGAČIJI OD DRUGIH:

-obiteljske sobe; sobe za 2 osobe

-restoran

- grill

-tradicionalna domaća hrana

-odlična lokacija

-prijateljska atmosfera

- mir i tišina

- savršeno čisto more :)


Jeste li znali?

Ponosimo se time da je Villa Aria Comforte bila iz cijelog otoka Brača odabrana za nagradnu igru firme Walkmaxx. Upravo ovdje gosti mogu ostvariti ljetovanje iz snova. Ispitani su u anketi potvrdili da ovaj divan pansion svojim sadržajem potpuno zadovoljava sva kriterija zahtjevnih turista.

Posjetite i naš facebook ;)


POSTIRA otok Brač

Na sjevernoj obali otoka Brača u mirnoj i slikovitoj uvali smješteno je malo ribarsko mjesto po imenu Postira.

Malo je to mjesto sa velikim srcem i dugogodišnjom tradicijom. Brojne kamene kuće i uske uličice odaju iskonski dalmatinski ambijent. Domaći ljudi i danas se bave težačkim radom, ribolovom i obrađivanjem polja a zapjevaju i pokoju staru dalmatinsku pjesmu.

Njegujući svoju tradiciju i prošlost Postira svojim turistima nude odmor za duh i tijelo a brojni restorani i konobe sa mediteranskom kuhinjom i kvalitetnim domaćim vinima udovoljavaju i najzahtjevnijem nepcu.

Od bogate kulturne baštine posebnu draž stvaraju stare kamene ulice popločane kogulama koje vode do župne crkve i ostataka ranokršćanske crkve sa grobnicom. Par kilometara dalje, u pješćanoj uvali Lovrečini nalaze se ostaci još jedne ranokršćanske crkve sa krstionicom.

Lovrečina je također poznata po svojoj prekrasnoj pješćanoj plaži okruženoj zelenilom borova i visokim topolama i idealno je mjesto za odmor, razonodu i druženje.

Osim Lovrečine, gosti u samom mjestu na raspolaganju imaju još pet uređenih šljunčanih plaža idealnih za ugodan obiteljski odmor.