PodržimoNaše

Pristupačna ponuda za parove! Hotel Medena, Seget Donji - 8 dana/7 noći za dvije osobe na bazi buffet polupansiona u economy jednokrevenoj sobi sa francuskim ležajem, samo 3999kn!

20 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izaberite između 7 termina u periodu od 14.07. do 01.09.2018. i osigurajte si ljetovanje za pamćenje! Sobe su namijenjene isključivo za parove, nisu prikladne za obitelji sa djecom, ležaj (140x200 cm)!

U prekrasnom zaljevu, obavijen vijencem guste borove šume, nalazi se hotel Medena, vodeći turistički objekt na ovom dijelu Jadrana. Na prostoru od 60 hektara, naći ćete različite sadržaje, koje će Vaš odmor učiniti ljepšim i zanimljivijim! 

Opis sobe: AC, sef, mini frižider, sušilo za kosu, balkon pogled park, površina sobe 15 m2

Plaža hotela Medena se nalazi 150 metara od hotelskog kompleksa i do nje se može doći stepenicama ili pješčanim putem kroz borovu šumu.  

Sobe su namjenjenje isključivo za parove, nisu prikladne za obitelji sa djecom, bračni ležaj (140x200 cm), 

Hotelska plaža nudi brojne mogućnosti za zabavu i rekreaciju. Od klasičnih sportskih sadržaja nudimo 6 zemljanih teniskih terena, mini golf, fitness tečaj kroz borovu šumu, teren za mali nogomet, odbojku, košarku i odbojku na pijesku.

Prije same kupnje kupona provjeriti raspoložive termine sa hotelom na telefon: 021 880 588 ili mail info@hotelmedena.com. 

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna potvrda rezervacije termina uz KOD i ID KUPONA na mail mail info@hotelmedena.com