Tražite 7-dnevni hotelski smještaj u Dalmaciji u špici sezone? Hotel Žućo u Biogradu na Moru ima fenomenalne cijene! - 8 dana /7 noćenja za jednu osobu uz polupansion,od 1906kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izaberite svoj sedmodnevni termin za uživanje u suncu i moru sve do 15.09.18.! Odmorite se u prekrasnom obiteljskom hotelu "Žućo" koji se nalazi samo 200 metara od Jadranskog mora!

Hotel Žućo nalazi se u Biogradu na Moru, na 500 metara od središta grada i 200 m od  plaže. U okviru objekta gostima su na raspolaganju buffet restoran, bar s terasom, besplatni bežični pristup internetu i parkiralište.

Sve vrste soba uključuju TV sa satelitskim programima i klimu-uređaj. Također obuhvaćaju vlastitu kupaonicu s tušem, ručnicima i besplatnim toaletnim potrepštinama.

Recepcija hotela Žućo otvorena je 24 sata. Svakog jutra u hotelskom restoranu poslužuje se švedski stol za doručak. Teniski teren smješten je svega 150 metara, a odbojkaški teren 500 metara od hotela.

  

Hotelsko osoblje može pomoći organizirati izlete do obližnjih nacionalnih parkova i drugih zanimljivih odredišta. 

Nacionalni parkovi u blizini: 
- Nacionalni park Paklenica 
- Nacionalni park Kornati 
- Nacionalni park Slapovi Krke 
- Nacionalni park Plitvička jezera.

Zračna luka Split nalazi se na 81 km od objekta. Glavni autobusni kolodvor smješten je 400 metara od hotela, a trajektna luka 600 m.