[BLED] 2 dana/1 noćenje s buffet doručkom u hotelu Park **** u standard sobi za jednu ili dvije osobe, za već od 770kn! Ponuda vrijedi isključivo od 29.09. do 30.09.!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda uključuje doručak u hotelskom restoranu s pogledom na jezero i Julijske alpe; neograničen ulaz u hotelski bazen (temperatura vode ugodnih 27 stupnjeva celzijusa) i fitness s pogledom; 1 ulaz dnevno u termalne bazene u Wellness centru Živa u hotelu Golf te noćno kupanje u Wellness centru Živa!

U hotelu Park uživaju svi koji vole biti u središtu događanja - samo nekoliko koraka i već ste na Bledskom šetalištu! 

Hotel je izvrsno polazište za aktivne pothvate na Bledu i u okolici. Osobito je popularan među biciklistima i planinarima jer je upravo njima prilagođen dio hotelske ponude koji uključuje biciklističke programe i mogućnost najma vodiča. 

Na najvišem katu hotela očekuje vas unutarnji termalni bazen s prekrasnim pogledom na jezero - Radno vrijeme: ponedjeljak – četvrtak 7 – 20, petak – nedjelja 7 – 21. 

Specifičnost je hotela originalna bledska kremšnita koja je nastala upravo u hotelskom restoranu hotela Park. 

Hotel s četiri zvjezdice ima 217 soba i suiteova te unutarnji bazen s termalnom vodom. Ima hotelski restoran i bar. U hotelu se nalazi Thai centar Bled. Sobe su udobne, moderno opremljene i nude pogled na jezero ili park.

Hotelski restoran nudi bife doručak (7 – 10), ručak (12 – 14) i večeru (19 – 21) s ponudom klasičnih, lokalnih i međunarodnih jela. U predvorju se nalazi aperitiv bar (8 – 23). Na petom katu nalazi se manji rooftop bar s ponudom pića, zalogajčića i slastica (ponedjeljak – petak 7 – 20, vikendom 7 – 21).

Bled je prestižno mjesto za odmor!

Bledu i njegovoj nevjerojatnoj prirodi, blagoj alpskoj klimi i harmoničnoj energiji oduvijek su pripisivali čudotvornu moć ozdravljenja. Romantične šetnje ili vožnja kočijom oko jezera, vožnja tradicionalnom „pletnom“ do Bledskog otoka, posjet moćnome dvorcu koji dominira stjenovitom liticom iznad jezera i, naravno, uživanje u najkremastijoj i najpoznatijoj bledskoj slastici, originalnoj bledskoj kremšniti – Bled je prestižno mjesto za odmor! Ljeti kupanje u jezeru, planinarenje, biciklizam i golf, a zimi kupanje u bazenskom kompleksu s termalnom vodom i prekrasnim pogledom te obližnja skijališta – Bled će vas očarati u svako doba godine.