Vrući kolovoz i rujan u TROGIRU! 3, 5 ili 7 noćenja na bazi ALL INCLUSIVE LIGHT za 2 osobe u trokrevetnoj SUPERIOR NEW PARK sobi Hotela Medena po fenomenalnoj cijeni! Dijete do 7 god. boravi gratis!

29 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Provedite vrući kolovoz i rujan u kupanju i sunčanju te iskoristite paket za vrhunsko uživanje uz 3, 5 ili 7 noćenja!!! Ljetovanje za svačiji džep i to ALL INCLUSIVE LIGHT uslugu! Kupon se može iskoristiti u periodu od 25.08. do 15.09.2018.

U prekrasnom zaljevu, obavijen vijencem guste borove šume, nalazi se hotel Medena, vodeći turistički objekt na ovom dijelu Jadrana. Na prostoru od 60 hektara, naći ćete različite sadržaje, koje će Vaš odmor učiniti ljepšim i zanimljivijim! 

Superior new sobe - Renovirane superior sobe!

U novim superior sobama nalazi se: kupaonica s tuš kabinom, sef, mini hladnjak, LCD TV, klima-uređaj i grijanje, sušilo za kosu, satelitska televizija, balkon, pogled na park, telefon, besplatan wi-fi.

Prije same kupnje kupona provjeriti raspoložive termine sa hotelom na telefon: 021 880 588 ili mail info@hotelmedena.com. Nakon kupnje kupona obavezna potvrda rezervacije termina uz KOD i ID KUPONA.

Plaža hotela Medena se nalazi 150 metara od hotelskog kompleksa i do nje se može doći stepenicama ili pješčanim putem kroz borovu šumu.  

Hotelska plaža nudi brojne mogućnosti za zabavu i rekreaciju. Od klasičnih sportskih sadržaja nudimo 6 zemljanih teniskih terena, minigolf, fitness tečaj kroz borovu šumu, teren za mali nogomet, odbojku, košarku i odbojku na pijesku.

ALL INCLUSIVE LIGHT usluga uključuje 3 obroka dnevno (početna usluga večera, završna ručak); dva međuobroka (kolači i sl.); piće iz šankomata: sokovi gazirani i negazirani; voda, pivo, vino i rakija, punktovi:glavni restoran, aperitiv bar i bar na bazenu!