Dugogodišnja turistička tradicija Crikvenice osvaja! Začinite kraj ljeta odmorom na 3 dana/2 noćenja s polupansionom za dvoje u hotelu Omorika uz kavu 1x tijekom boravka, košaricu voća...od 1619 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Omorika se nalazi oko 2 km od centra Crikvenice do kojeg vodi slikovita obalna šetnica. Dijete do 6 godina gratis polupansion! Kupon vrijedi do 17.09.18.!

Hotel Omorika

Hotel Omorika se nalazi oko 2 km od centra Crikvenice do kojeg vodi slikovita obalna šetnica. Okružuje ga bujno mediteransko raslinje, a u neposrednoj blizini pruža se šljunčana plaža.


Boravak u ovom hotelu zasigurno ćete pamtiti po prekrasnom pogledu koji se pruža na plavetnilo mora i zelenilo otoka Krka. Na terasi hotela možete uživati u prvoj jutarnjoj kavi dok Vas miluju zrake sunca i povjetarac s mora.
Hotel je izgrađen 1973. godine, a ime je dobio po zaštićenom endemskom stablu “omorika” koje je otkrio botaničar dr Josip Pančić, rođen u ovom kraju.
Renoviran je 2015. i 2016. godine. Njegova veličina, prostrani hodnici i sale govore o “glamouru” prošlih vremena. U hotelu Omorika su održavani poznati simpoziji i znanstveni skupovi, a najveću pažnju privukao je "I svjetski simpozij astronauta".


Smještaj

Hotel Omorika raspolaže sa 115 soba, 248 kreveta. Sobe su prostrane, sve sa pogledom na more i većina sa balkonom. Sve sobe imaju kupaonicu sa tušem, fen, telefon, Sat-TV, klimu, Wi-Fi, mini bar, sef.


Crikvenica

Crikvenica se može pohvaliti sa preko 120 godina dugom turističkom tradicijom. Ove godine obilježava 125 godina organiziranog turizma, čijim se početkom smatra godina 1888. kada je u Crikvenici sagrađeno prvo kupalište.


Izuzetno povoljna klima, prekrasna priroda, čisto more i zrak bili su preduvjet razvoja zdravstvenog turizma. Duge pješčane i šljunčane plaže Crikvenicu čine jednim od najpoznatijih kupališta u regiji. Brojne šetnice kroz zelenilo mediteranskog raslinja privlače rekreativce i sve ljubitelje prirode, a bogato kulturno nasljeđe i niz zabavnih manifestacija upotpunjuju turističku ponudu grada.
Crikvenica nudi smještaj u brojnim hotelima, privatnim vilama i apartmanima. Obiluje restoranima, cafe barovima, prodavaonicama, turističkim agencijama, zdravstvenim ustanovama i sportskim sadržajima. Za svakog posjetioca posebno zanimljivi su Aquarium te gradski muzej i galerija. Vožnja turističkim vlakićem najbolji je način da se upozna dugački lungomare koji Crikvenicu spaja sa Dramljem i Selcem, a šetnja "Ljubavnom cesticom" Vas vodi u crikveničko zaleđe.