Ponuda se može iskoristiti isključivo od 31.08.18. do 02.09.18. i od 07.09.18. do 16.09.18.!

O Blue Waves Resort ****

Naša misija započela je 2009. godine kada je Resort i sagrađen, a traje sve do danas. Otok Krk je savršena destinacija za odmor gotovo tokom cijele godine i zaslužuje hotel u kojem istovremeno možete uživati kao u udobnosti vlastitog doma i biti savršeno ugošćeni. Dopustite nam da namirimo sve Vaše želje, a poneke i predvidimo. :)


Slogan našeg Resorta – Vaš dom na plaži, ne može biti deskriptivniji nego što jest; od trenutka Vašeg dolaska u Blue Waves Resort **** potruditi ćemo se da se osjećate kao da ste stigli svojoj kući. Vaš novi dom nalazi na samoj plaži, uz kristalno čisto more, u najljepšoj uvali Malinske.
Pažljivim odabirom prirodnih boja, materijala ali i modernim dizajnom, Blue Waves Resort savršeno se uklopio u primorski krajolik, a naših 97 soba raspoređeno je u tri odvojena objekta, od kojih niti jedan nije viši od tri kata. Ono na što smo posebno ponosni su komforne obiteljske sobe s prekrasnim pogledom na more i izlazom na vrtne terase. Obiteljske sobe s jednom ili dvije spavaće sobe, dnevnim boravkom s pogledom na more i plažu ispred hotela, ono su što će Vas oduševiti već na prvi pogled. 


Osim obiteljskih soba i naš Wellness čini nas posebnima, s obzirom da smo jedini hotel u Malinskoj s manjim zatvorenim bazenom, jacuzzijem i fitness dvoranom. U našoj Wellness zoni možete se relaksirati u čak tri vrste sauna (finskoj, bio sauni i parnoj kupelji), ako Vam ovo nije dovoljno da se opustite, predlažemo da se prepustite iskusnim rukama našeg terapeuta, koji će u potpunosti prilagoditi masažu Vašim potrebama. 

Za one željne aktivnijeg odmora, duge obalne šetnice Malinske te biciklističke staze duž otoka čekaju na Vas.

  • Standardna soba – (cca. 20m2) 

Voljeli biste s partnerom provesti miran odmor u dvoje, daleko od gradske buke? Uživajte u toplim bojama u našim Standardnim sobama nakon romantične šetnje uz plažu ili nakon kupanja u bazenu. Sve sobe su klimatizirane i nude pogled na zelenilo parka, a poneke imaju i mali francuski balkon. Opustite se u moderno uređenom interijeru koji nudi bračni krevet i LCD televizor sa satelitskim programom, minibar i sef. Kontakt s obitelji, prijateljima ili kolegama olakšat će Vam bežični internet i direktna telefonska linija. Prostrana kupaonica opremljena je s kadom i sušilom za kosu.

  • Soba s bračnim krevetom, klima uređajem, satelitskom LCD televizijom, telefonom, WiFi-om, minibarom, sefom, odvojena kupaonica s kadom ili tušem i sušilom za kosu, radnim stolom i stolicom.

Family Junior Suite

Tražite obiteljski odmor, ali uz osjećaj kao da ste kod kuće? Ova soba je rješenje za Vas. Nakon objeda, provedite popodnevni odmor u prostranom bračnom krevetu dok Vaša djeca gledaju TV program na LCD televizoru udobno smješteni na sofi u dnevnom boravku. Povremene poslovne obaveze lako ćete obaviti uz pomoć bežičnog interneta i telefona. Osvježite se tuširanjem u udobnoj kupaonici s kadom ili tušem. Praktičan balkon, terasa, mali francuski balkon s pogledom na more ili bazene ili prozor na morskoj strani okruženi zelenilom, nude ugodan predah na svježem zraku. 

  • Junior Suite je prostrana soba za dvije osobe, 30 m2 velika, opremljena sa sobom sa bračnim krevetom, klima uređajem, sefom i radnim stolom, dnevni boravak sa sofom na razvlačenje i klima uređajem, satelitskom LCD televizijom, telefonom, minibarom, odvojena kupaonica s kadom ili tušem i sušilom za kosu. Sobe su orijentirane na morsku stranu Resorta, ali nemaju direktan pogled na more. Spavaća soba odijeljena je od dnevne sobe i kupaonice. 


Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti: 1x Spa dan 120 min. po osobi (korištenje finske saune, bio saune, parne kupelji, grijanih ležaljki); korištenje vanjskih bazena i ležaljki i suncobrana uz bazene; šljunčana plaža ispred hotela; besplatne ležaljke i suncobrani na plaži ispred hotela; besplatan WiFi; besplatan parking na otvorenom.

Zašto baš Blue Waves Resort?

Novoizgrađeni hotelski kompleks na samoj plaži
Prostrane i komforne obiteljske sobe
Najljepša šljunčana plaža u Malinskoj, svega nekoliko metara od soba
Besplatne ležaljke i suncobrani uz bazene, te ručnici
Animacija za djecu i odrasle u ljetnim mjesecima
Glazbene večeri na terasi restorana uz samu plažu
samo 15 km udaljen od Zračne luke Rijeka
1,5 h vožnje udaljen od glavnog grada - Zagreba
otok Krk - mostom povezan sa kopnom

 

Wellness

Dolazite li se u Blue Waves Resort istinski odmoriti i relaksirati, od ove godine, očekuje Vas i naš novootvoreni Wellness koji se sastoji od finske saune, bio saune, parne kupelji te lakonijuma – prostor za opuštanje na grijanim ležaljkama.
U finskoj sauni temperature se kreću od 70-85 °C, a zbog niske relativne vlažnosti od 15% zove se još i suha sauna. Visoka temperatura pospješuje cirkulaciju krvi, što dovodi do povećanog znojenja koje omogućava tijelu da se oslobodi toksina.
BIO sauna, sa nešto nježnijom klimom, sa temperaturama 50 – 60 °C i uz relativnu vlažnost 20% - 40% pravi je izbor za one kojima su uvjeti u finskoj sauni pre intenzivni.
Parna kupelj svojom visokom vlažnošću i nešto nižom temperaturom od oko 45 °C, a uz udisanje mirisa prirodnih eteričnih ulja pozitivno utječe na disanje, cirkulaciju te opuštanje mišića.
Važno je napomenuti kako je preporučeno vrijeme odmora između korištenja svake od sauna, dvadesetak minuta.

Nakon što se opustite i revitalizirate Vaše tijelo u saunama, na raspolaganju su Vam grijane klupe u lakonijumu gdje ćete na najugodniji način „zapečatiti“ Vaše wellness iskustvo.