Last minute za odmor u Rovinju od 02.09. do 10.09.2018. na 3 dana/2 noćenja s polupansionom u Turističkom naselju Villas Rubin 3* za 2 odraslih i 1 dijete do navršenih 12 god. po super cijeni!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U cijenu je uključeno neograničeno korištenje vanjskih bazena, bogat animacijski program i sportske aktivnosti, vanjski parking, boravišna pristojba! Kupon je moguće iskoristiti isključivo u terminu: od 02.09. do 10.09.2018.! Za navedene termine prethodna provjera raspoloživosti nije potrebna!

Udaljeno samo nekoliko kilometara od Rovinja, naselje Villas Rubin mirno je utočište koje se stapa s prirodnim okolišem borove šume i maslina.

U savršenom skladu s prirodom, 85 soba i 272 apartmana naselja Villas Rubin izvrstan su izbor za opuštajući odmor. Spavate pokraj plaže i budite se kupanjem.

Sobe i apartmani

Kućni ljubimci dopušteni su uz nadoplatu, Telefon, SAT TV, Balkon ili terasa, Wi-Fi Internet u zajedničkim prostorijama uključen je u cijenu smještaja, Kupaonica (WC, kada ili tuš), Sobe za invalide – nisu dostupne, Dječji krevetić – na upit (uključeno u cijenu)

Restorani i barovi

Uživajte u okusima Istre u nacionalnom restoranu Bonaca, probajte svježe pečenu pizzu iz pizzerije Kantun ili se osvježite u nekom od triju Fresh Cornera.

U Bonaci se priprema domaća hrana, od ručno rađenih fuža s tartufima do istarskog pršuta i sira posluženih s artičokama i maslinama. Uživajte u hrani uz čašu dobroga istarskoga vina kao što su teran, refošk ili malvazija i ne propustite kušati ribu i školjke iz obližnjeg Limskog zaljeva.

Unutar naselja na raspolaganju Vam je nekoliko Fresh cornera i barova s osvježenjima i laganim obrocima koje možete pojesti s nogu, između sportskih aktivnosti i skoka u more.

Vanjski bazen

Više nalik zabavnom parku uz more nego običnom bazenu, bazeni Villas Rubina imaju ogroman akvagan, mostove i zaobljeni oblik a smješteni su tik do plaže. 

Odmah pokraj bazena za odrasle nalazi se i manji bazen za malene, kako bi se mogli sigurno brčkati.

Plaža

Villas Rubin ima brižno uređene plaže koje poslužuje s prilogom od tirkiznog ili smaragdnog mora, za osvježenje i užitak.

Sport i rekreacija

Odmor nije samo za izležavanje, nego treba isprobati i nešto novo. Zato smo obogatili ponudu sportskih i rekreacijskih aktivnosti, tako da možete pronaći nešto novo za svaki dan odmora.

Za vrijeme boravka isprobajte i:

Bike resort prilagođen za prihvat turista s biciklima i drugom biciklističkom opremom, 7 zemljanih teniskih terena i 4 colorset teniska terena, Mali nogomet / rukomet, Odbojka, Košarka, Odbojka na pijesku, Stolni tenis, Minigolf, Nordijsko hodanje, Ronjenje, Škola jedrenja, ronjenja i tenisa, Boćalište, Razni vodeni sportovi (vožnja padobranom na moru,pedaline, sandoline, skijanje na vodi, vožnja bananom, vožnja kolutima), Najam bicikala, Vanjski bazen, Aquagan (uz nadoplatu), Ležaljke na bazenu i na plaži uz naplatu, Najam čamca (uz dozvolu), Škola plivanja.