[RIJEKA] DOVEDITE SE U SUPER FORMU NA VRIJEME! Uz Crno Jaje i VITASMART - 6 individualnih treninga na Powerplateu i TRX-u za samo 99 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Velika je zabluda da na Power Plateu trenira samo ženski spol, naprotiv ovakva vrsta treninga je odlična i za muški spol, a naročito od sada kada možemo kombinirati vježbe istovremeno na Power Plateu i na TRX-! Dakle, dečki, dođite i probajte! Kupon vrijedi do 20.11.2018.!

Ponuda uključuje: VITASMART - 6 individualnih treninga u prostranoj i prozračnoj prostoriji na Poiwerplateu i TRX-u za samo 99 kn!

Osnovne karakteristike treninga su: 

rad sa malim grupama (maksimalno do 3 vježbača u grupi),  

trening vodi verificirani trener (uvijek ne samo na početku treniranja),  

besplatan parking (u pravilu ima mjesta za parkiranje).

Ponuda vrijedi samo za nove članove!

Nakon kupnje kupona tel. rezervacija početka vježbanja na tel. 098 927 9901, uz KOD i ID kupona.

    

Trening na Power Plateu i TRX-u istovremeno!

Power Plate je fitness baziran na naprednoj vibracijskoj tehnologiji (Advanced Vibration Technology) i mogu ga koristiti ljudi svih uzrasta, načina života i fizičkih sposobnosti. Akceleracijski trening na Power Plateu korištenjem vibracija potiče mišićne kontrakcije od 25 do 50 puta u sekundi, čime se povećava snaga mišića, ubrzava cirkulacija i raste opća izdržljivost organizma. Power Plate svojom vibracijskom podlogom, koja se pomiče u sve tri ravnine od 25 do 50 puta u sekundi, izaziva brze mišićne kontrakcije koje uključuju do čak 97% mišićnih vlakana. Na taj način, 30-ak minuta vježbanja na Power Plateu može imati isti učinak kao i dugotrajno konvencionalno vježbanje. Snažnim kontrakcijama velikog broja mišićnih vlakana povećava se tonus mišića i maksimalna snaga.

TRX su izumili američki marinci te se izuzetno brzo razvio u revolucionarnu metodu treniranja s vlastitom težinom.

TRX predstavlja novu metodologiju treninga, koja podrazumijeva treniranje različitih motoričkih sposobnosti u isto vrijeme i razvija modernu trening filozofiju nazvanu trening suspenzije.

Trening suspenzije na TRX-u gradi istinski funkcionalnu snagu, izdržljivost, poboljšava fleksibilnost, ravnotežu i osnovnu stabilnost što je potrebno u sportu i u svakodnevnom životu.

Na njemu se može izvesti velik broj različitih vježbi i to u tri različite prostorne dimenzije: frontalnoj, sagitalnoj i poprečnoj.

Prednost ovog rekvizita je u tome što ga mogu koristiti vježbači različite razine utreniranosti.

U VITASMART-u trening je organiziran tako da u jednom terminu treninga vježba najviše tri vježbača istovremeno, dakle vrlo male grupe i uvijek uz nadzor stručnog trenera! Trening je koncipiran na način da se dio treninga odrađuje samo na Power Plateu, dio samo na TRX-u i dio treninga istovremeno i na Power Plateu i na TRX-u!