Život u skladu s vlastitim genomom! Osobna genetska analiza za Vaše potrebe! Analiza za zdravo mršavljenje DNK SLIM i za poboljšanje zdravstvenog stanja DNK PREMIUM uz 50% popusta!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Svoje gene ne možemo mijenjati, ali im možemo prilagoditi način života i prehranu! DNK Slim - osobna genetska analiza za mršavljenje i DNK Premium - osobna genetska analiza za poboljšanje općeg zdravstvenog stanja uz 50% popusta! Amex i Diners do 6 rata!

DNK SLIM - osobna genetska analiza za mršavljenje

DNK Slim je personaliziran priručnik za zdravo mršavljenje i trajni gubitak prekomjerne tjelesne težine, napravljen po mjeri vaših gena!

DNK dijeta pripremljena prema vašim genima poštuje načela zdravog mršavljenja. DNK Slim analiza proučava gene koji su na razne načine povezani s potrebom za hranjivim tvarima i kako ih tijelo probavlja, te kako to posljedično utječe na tjelesnu težinu. Smjernice za mršavljenje, koje su pripremili naši stručnjaci, pomoći će vam da izgubite težinu na način da tijelo dobiva dovoljno hranjivih tvari u pravim omjerima. Nedostatak istih obično dovodi do jo-jo efekta, poništavajući tako sav napor uložen u gubitak težine.

Mršavljenje po genima je 2-3 puta učinkovitije i djeluje na svakog. Nema više neuspjelih pokušaja, vaši geni reći će vam kako izgubiti težinu.

Budući da je svaka osoba jedinstvena i treba izgubiti težinu izbalansiranim omjerima makronutrijenata, analiza DNK Slim pokazat će vam prave omjere ugljikohidrata, proteina i masti, koji će vas dovesti do vaše idealne tjelesne težine.

Sve ne vrijedi za svakoga, ali SVATKO može uspješno gubiti težinu uz pomoć DNK analize i poznavanja svojih gena.

Odabrati odgovarajuću vrstu vježbanja je važno ne samo kako biste povećali učinkovitost mršavljenja, već i za potrebe održavanja vitalnosti i motivacije. Analiza DNK Slim će utvrditi koji tip vježbe vam najviše odgovara za postizanje najboljih rezultata.

DNK Slim analiza za mršavljenje sadrži jelovnike i košarice za kupovinu, pripremljene samo za vas i prilagođenu vašim genima.


DNK Premium otkriva potrebe vašeg tijela za unosom točno određenih količina nutrijenata za poboljšanje vašeg zdravlja.

Opće preporuke za zdrav život nisu jednako primjerene za sve ljude. Za razliku od klasičnih metoda za zdrav život, koje se pozivaju na opće preporuke o prehrani, Premium DNK analizaotkriva vaše genetske posebnosti i otkriva koji tip prehrane i sportskih aktivnosti je najprimjereniji za vaš genetski zapis. DNK Premium analiza otkriva vaše dnevne potrebe za hranjivim tvarima i čimbenike koji utječu na način života, otkriva njihovo pomanjkanje ili neravnotežu, te vas usmjerava kako ovi faktori mogu utjecati na vaše zdravlje.

7 ANALIZIRANIH PODRUČJA POVEZANIH SA ZDRAVLJEM

Srce i krvne žile
Analiziramo genetsku predispoziciju povezanu s krvožilnim bolestima i bolestima srca (homocistein u krvožilnom sustavu metabolizam soli i povišeni krvni tlak).

Masnoća i šećer
Analiziramo vašu genetsku predispoziciju povezanu s metabolizmom masti te sposobnošću tijela za metabolizam glukoze i regulaciju inzulina, što je povezano s pojavom dijabetesa tip II.

Intolerancija laktoze i celijakija
Saznajte kakav vam je metabolizam laktoze i glutena te spoznajte postoje li potrebe za posebnom prehranom.

Štetne tvari i ovisnosti
Zaključujemo kako vaše tijelo reagira na tvari kao što su kofein i nikotin.

Kosti

Varijacije gena mogu nam pokazati kakva je vaša sposobnost  apsorpcije kalcija obzirom na analizirane gene te predvidjeti kolike su dnevne potrebe za vitaminom D.

Fizička aktivnost
Vidjet ćete kakav je vaš sportski potencijal (aerobni, anaerobni ili mješoviti), kako bi vam bilo lakše odabrati vrstu aktivnosti u skladu s vašim željama i mogućnostima.

Detoksikacija tijela
Ljudi različito reagiraju na kemikalije, dim cigareta, industrijsko zagađenje, pesticide u voću i povrću, kemijske tvari u određenim lijekovima te neke dodatke prehrani. U ovom poglavlju analiziramo sposobnost tijela za razlaganje štetnih tvari iz okoliša.

Analize i intrerpretaciju gena zajedno sa rezultatima dobivate u obliku praktičnih i preglednih priručnika, odnosno to su knjige o vama.

Nakon kupnje kupona, potrebno je preuzeti set za uzimanje uzoraka. Set za uzimanje uzoraka i rezultate analize moguće je osobno preuzeti na adresi Lovranska 8, Zagreb ili dostavom na kućnu adresu. Ukoliko niste iz Zagreba, kupon je potrebno proslijediti na info@cellaviva.hr zajedno s osobnim podacima, adresom dostave i brojem telefona. Dostava nije uključena u cijenu kupona i iznosi 35 kuna.

Nakon testiranja, kupac dobiva rezultate DNK analize u personaliziranom priručniku za DNK Slim na 40 stranica, a za DNK Premium na 100 stranica.