Nezaboravan doček 2019. godine u Imperial Park Hotel***u Vodicama! 4 ili 3 noćenja u sobi za dvije osobe s polupansionom + doček Nove godine i svečana večera 31.12. + nastup Gorana Karana 30.12.!

76 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Na samoj obali Vodica spektakularno dočekajte 2019. godinu u Imperial Park Hotelu*** i uživajte u nastupu Gorana Karana 30.12.! Izaberite 4 ili 3 noćenja s polupansionom za dvije osobe! 1 Dijete do 6 godina GRATIS! Kupon vrijedi ovisno o odabranoj opciji od 28.12. do 02.01.19. Update 27.11.18: ostale je jos manje od 15 soba u Vili Klari - apertmani do Hotela u samom kompleksu!!!

DODATNA UŠTEDA od 290 kn po osobi! Za kupce kupona Crnog jaja ponuda uključuje i svečanu Novogodišnju večeru uz glazbu!!!

Imperial Park Hotel*** smješten je na obali turističkog grada Vodica, uz vlastitu šljunčanu plažu. Okružuje ga lijepi park pažljivo njegovanog mediteranskog bilja. Kategoriziran je s tri zvjezdice.

Hotel raspolaže kapacitetom od 185 novo obnovljenih soba. Sve sobe imaju pripadajući balkon, satelitsku televiziju, WiFi, mini bar...

Na raspolaganju su Vam razni sportski, rekreacijski, te zabavni sadržaji: igralište za odbojku, tenis tereni, igralište za djecu te bazeni.

Grad Vodice je tradicionalni dalmatinski gradić koji uspješno spaja povijesnu baštinu, sport i zabavne sadržaje. U zaleđu Vodica pet je arheoloških lokaliteta, a isprepleteno je sa preko 350 km cestovnih i brdskih biciklističkih staza. Među najpoznatijim zabavnim događajima je ljetni CMC festival. 

Ponuda uključuje i nastup Gorana Karana u nedjelju 30.12.18.!!!

Goran Karan rođen je 2. travnja 1964. godine. Početkom 80-tih počinje se baviti glazbom u grupama “Epicentar”, “Deveti krug”, “Zippo” i “Big Blue”. Godine 1995. kao vokalni solist grupe “Big Blue” dobiva nagradu za rock-hit godine pjesmom “Priznaj mi”. 

1999. Goran objavljuje svoj prvi solo album, “Kao da te ne volim”, koji je rezultat suradnje s proslavljenim splitskim skladateljem Zdenkom Runjićem. Album je bio najprodavaniji te godine u Hrvatskoj i postigao je platinastu nakladu. Iste godine on pobjeđuje na najprestižnijem hrvatskom festivalu “Melodije hrvatskog Jadrana” s Runjićevom pjesmom “Prozor kraj đardina”. U anketi “Slobodne Dalmacije” proglašen je “Pjevačem godine”, kao i u izboru i glasanjima brojnih drugih listova i radio postaja u Hrvatskoj. Pjesma “Lipa si, lipa” pobijedila je na festivalu “Hit ljeta” u Puli.

Na “Dori 2000” s pjesmom “Kad zaspu anđeli” Goran osvaja prvo mjesto i na natjecanju “Eurosong” za pjesmu Eurovizije u Stockhlomu zastupa Hrvatsku gdje osvaja deveto mjesto.

Prestižna diskografska nagrada “Porin 2000” pripala mu je tri puta i to za “Najbolji album zabavne glazbe”, za “Najbolju mušku vokalnu izvedbu” i “Najbolju vokalnu suradnju” (duet s Oliverom Dragojevićem).

Nakon dočeka Nove godine hotel sprema nastup slovenske pop pjevačice Tanje Žagar 01.01.2019.!