Touch studio za njegu tijela u Varaždinu donosi Vam paket od čak 15 najučinkovitijih tretmana za održavanje tjelesne težine, vitkog tijela! Isprobajte Vacuslim, vibratorne masaže...649kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Paket se sastoji od 15 najučinkovitijih tretmana: 5 rf tijela, 5 limfnih drenaža, 3 vacuslim 48 i 2 vibratorne masaže! Kupon se koristi u 5 dolaska! Trajanje tretmana cca 60-70 min 2x tjedno! Kupon vrijedi do 01.12.2018.

Zašto Vacuslim 48: 

Riješite se pola kilograma u pola sata! 
Vidljivo smanjenje obujma nakon prvog tretmana u centimetrima i kilogramima
Poboljšanje izgleda i tonusa kože nakon serije tretmana.
Eliminacija viška tekućine
Međustanično djelovanje  aktivnih komponenti na razgradnju masnih naslaga.

Preporuka 10 dolazaka za vrhunske rezultate! Može može se primijeniti kao samostalni metoda ili se kombinirati sa raznim tretmanima.



Vibratorna masaža: 

Prvenstveno se uspješno koristi u borbi protiv tvrdokornog celulita, a potom za relaksaciju i terapiju boli. Funkcioniraju po principu vibracija, a čime se ubrzava cirkulacija krvi, poboljšava elastičnost vezivnog tkiva i izgled kože. Njome se također opuštaju mišići, uklanja višak tekućine i masnoća  iz organizma.

Osim toga učinci su: stimuliranje metabolizma stanica, pospješena cirkulacija, učvršćivanje mišića, uklanjanje viška tekućine u tkivima, smanjenje viška masnoće, uklanjanje celulita...


Limfna drenaža

Uloga limfnog sustava je čišćenje tkiva od otpadnih tvari. Protok limfe i prirodna limfna drenaža može se usporiti ali zato postoje opcije popravljanja i rješavanja mnogih problema.
Ako limfni sustav ne ispunjava svoju ulogu, radi otpadnih tvari koje se nakupljaju može doći do podbuhlosti, sive, opuštene kože i otečenih nogu. 
Limfna drenaža je pritisak na limfne žile i čvorove koji će pomoći u boljem protoku limfe i time rješavati zdravstveni i estetski problem.
Limfna drenaža višestruko pozitivno djeluje na naš organizam jer limfa prenosi hranjive tvari i kisik iz krvi do svake naše stanice, a na povratku sakuplja štetne tvari i vraća se u krvotok pa se stoga preporuča i nakon kirurških zahvata i terapije zračenjem jer ublažava bol, dugotrajne ožiljke, zadebljanja kože te podiže imunitet u tretiranom dijelu tijela.


Radio frekvencija
Radiofrekvencija lica i tijela je revolucionarni tretman koji učvršćuje, zateže i podiže kožu, bez odlaska “pod nož”. Zbog svoje neinvazivnosti, on jeidealan za one koji ne žele kirurški zahvat pomlađivanja

Ako vaš mozak pomisli da je tkivo oštećeno, potiče organizam na samoiscjeljenje. Tako se povećava proizvodnja kolagena i zatezanje elastičnih vlakana u koži. Takvo zatezanje je  trenutačno. To znači da se koža učvršćuje i podiže odmah nakon prvog tretmana. Blaga toplina potiče i smanjenje broja masnih stanica te sužavanje pora.

Trajanje tretmana je od pola do sat vremena. Nakon tretmana nije potreban nikakav dodatni oporavak. Odmah se možete vratiti svojoj svakodnevici. No vaša bi koža nakon tretmana mogla oteći ili pocrvenjeti.Zbog toga je nužno na kožu, neposredno nakon tretmana, nanijeti hidratantnu kremu.