Provedite nezaboravno vrijeme u Sarajevu! Smjestite se u Premium Hotel Drina na 3 dana i 2 noćenja sa uslugom bogatog buffet doručka, za dvoje za 509kn! Hotel posjeduje vlastiti besplatan parking!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dodatna pogodnost - djeca do 5 godina borave GRATIS u sobi na krevetu sa roditeljima. Kupon vrijedi do 08.12.2018.!

Premium Hotel Drina Sarajevo

Prostran, topao i udoban u svojoj unutrašnjosti, hotel nudi uslugu noćenja sa doručkom na bazi švedskog stola. 

U klimatiziranim sobama, uređenim pažljivo biranim dizajnerskim namještajem sa profinjenim detaljima gosti će se osjećati ugodno.

U klimatiziranim sobama, uređenim pažljivo biranim dizajnerskim namještajem sa profinjenim detaljima gosti će se osjećati ugodno. Hotel posjeduje vlastiti besplatan parking i Wi-Fi. Hotel ima 15 soba, sa ukupno 33 osnovna i 13 pomoćnih kreveta. Uz mogućnost dodavanja pomoćnih kreveta u hotelu se može ugodno smjestiti do 60 osoba. 

Hotel Drina nalazi se 3,9 km od Sarajevskog ratnog tunela, 9 km od Baščaršije fontane Sebilj.

Hotel ima vrt i terasu i besplatni bežični pristup internetu. 

Uz mogućnost dodavanja pomoćnih kreveta u hotelu se može ugodno smjestiti do 60 osoba.

Grad Sarajevo:

Sarajevo je glavni grad Bosne i Hercegovine i njen najveći urbani, kulturni, ekonomski i prometni centar, glavni grad bosanskohercegovačkog entiteta Federacija BiH i sjedište Sarajevskog kantona.

Kroz grad protiče rijeka Miljacka, a u neposrednoj blizini grada je i izvorište rijeke Bosne, sa popularnim izletištem Sarajlija, Vrelom Bosne. 

Oko grada su olimpijske planine: Jahorina, Bjelašnica, Igman, Treskavica i Trebević, koji su posebno tokom zimskih mjeseci omiljena izletišta Sarajlija i turista iz cijeloga svijeta.

Udaljen je svega 200 m od autoputa A1, samo 1 km od glavne ulice Sarajeva i 2 km od aerodroma.