Sunčana BARCELONA zrakoplovom iz Zagreba! 4 dana: 06.-09.12. s uključenim transferima, pratiteljem putovanja, smještajem u hotelu 4* i doručkom- 1939 kn/osobi! Garantirani polazak!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Mogućnost polaska uz doplatu za vezani let iz Splita, Dubrovnika, Zadra, Pule: od 420 kn! Kupon vrijedi isključivo za odabrani termin 06.-09.12.2018.

PRTLJAGA uključena u cijenu: 1 komad predane prtljage do 23 kg + 1 komad ručne prtljage do 8 kg težine

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan ZAGREB/SPLIT/ZADAR/PULA/DUBROVNIK - BARCELONA

Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb, kod šaltera informacija u 14:00 sati (mogućnost doplate za vezani let iz Splita, Zadra ili Pule). Prijava na direktan let zrakoplova Croatia Airlines za Barcelonu u 15:25 sati. 

Po slijetanju u Barcelonu u 17:30 sati, slijedi transfer autobusom do hotela. Smještaj u hotel i kraći odmor. Odlazak javnim prijevozom na šetnju poznatom Ramblom, žilom kucavicom, koja se proteže između Plaça de Catalunye i spomenika Kristoforu Kolumbu, smještenog na obali. Slobodno vrijeme za večeru u jednom od tipičnih lokalnih restorana. Noćenje.

2. dan BARCELONA

Doručak. Odlazak na razgled grada javnim gradskim prijevozom i pješice: Kolumbov spomenik, Placa Reial, katedrala, bazilika Santa Maria del Pi, Gotička četvrt, tržnica Boqueria, Rambla, Plaça de Catalunya, 
Casa Batllo, Casa Mila, Sagrada Familia - remek djelo arhitekta Antonija Gaudíja. Slobodno poslijepodne za vlastito istraživanje grada, posjet Pomorskom muzeju ili Picassovom muzeju, te odlazak do stare luke Port Vell i poznatog Akvarija. U večernjim satima predlažemo posjet Tablaosima – restoranima u kojima se pleše i pjeva flamenko. Noćenje.

3. dan BARCELONA

Doručak. Odlazak javnim prijevozom i pješice do Parka Guell, fascinantne kreacije vrtova i arhitektonskih oblika genijalnog arhitekta Gaudija (ulaz u centralni dio parka se naplaćuje). U popodnevnim satima predlažemo odlazak do čuvenog Camp Noa, na obilazak stadiona i prostorija kluba, ili posjet arhitektonskom muzeju „Poble Espanyol“, s replikama svih najpoznatijih zdanja i stilova gradnje u Španjolskoj. U večernjim satima odlazak na otvorenu predstavu „Čarobne fontane“, čudesnu igru svjetlosti, vode  i glazbe na Plaça d'Espanya. Noćenje.

4. dan BARCELONA - ZAGREB/SPLIT/ZADAR/PULA/DUBROVNIK

Doručak. Predlažemo izlet autobusom do najvećeg hispanskog marijanskog svetišta Montserrat, smještenog visoko u planinama. Po dolasku u svetište slijedi posjet manastiru i crkvi s poznatim kipom Crne Gospe, zaštitnice Katalonije. Povratak u Barcelonu  i transfera za zračnu luku u Barceloni. 

Putnicima koji ostaju u gradu, predlažemo posjet poznatoj plaži Barceloneti ili slobodno vrijeme za vlastito istraživanje grada. Transfer za zračnu luku u 15:30 sati ispred hotela. Prijava na let i polijetanje zrakoplova prema Zagrebu u 18:20 sati. Dolazak u Zagreb u 20:20. 

Obavezna doplata za pristojbe zračnih luka 1.190 kn!