Jesenski odmor u Hotelu Pineta 3* ili apartmanima Riva u Vrsaru po super cijeni! 3 dana/2 noćenja uz polupansion s korištenjem bazena za dvoje uz smještaj djeteta do 10 godina GRATIS...od 739kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Osjetite lokalno ozračje Vrsara i smjestite se na samo nekoliko minuta od plaža i bazena uživajući u pogledu na staru gradsku jezgru i ribarske brodove u luci. Kupon je moguće iskoristiti isključivo u terminu od 06.10. do 10.11.2018.! Black out termin 13.10.18.!

Smješten na vrhu brežuljka nasuprot povijesne jezgre Vrsara, hotel Pineta najatraktivniji je hotel u Vrsaru.

 Karakteriziraju ga ugodno ozračje i srdačno osoblje u kombinaciji s prekrasnim pogledima na stari grad i okolne otoke.

Uživajte u udobnosti neke od 95 soba i prepustite se opuštenom ozračju mirnoga ribarskog gradića koji se prostire ispod Vašeg balkona.

U Vašoj sobi u hotelu Pineta:

Spavaća soba sa dva povezana ili odvojena kreveta, Tepih, Minibar, Centralno grijanje, Kupaonica (kada, WC, kozmetičko ogledalo, sušilo za kosu).

Restorani i barovi

Kušajte domaće i strane specijalitete iz bogate ponude naših restorana ili uživajte u prekrasnom pogledu na marinu s terase romantičnog Piano bara u hotelu Pineta.

Wellness & SPA

Napunite energijom svoje tijelo odmah nakon dolaska u hotel Pinetu. Prepustite se aromaterapijskom tretmanu na bazi Mediterana ili se riješite toksina u sauni prije nego što se opustite u hidromasažnom bazenu.

POLOŽAJ

Hotel Pineta nalazi se na vrhu brežuljka s pogledom na povijesnu jezgru Vrsara, nekoliko minuta od plaže, šetnice uz obalu i središta grada.

APARTMANI RIVA

Uz idilično ozračje Vrsara i uređene plaže odmah pokraj njih, 34 apartmana Riva udobno će smjestiti tri do šest osoba. S pogledom na promenadu i more, apartmani su idealni za ljude koji žele uživati u mediteranskom načinu života.

 U Vašem apartmanu u apartmanima Riva: Dvokrevetna soba sa bračnim krevetom, Dnevni boravak s trosjedom na razvlačenje za jednu osobu, Čajna kuhinja, Kupaonica (tuš, WC, kozmetičko ogledalo), Kućni ljubimci dopušteni, Balkon.

Usluge i sadržaji: Klima-uređaj, Wi-Fi Internet, Telefon, LCD SAT TV, Restoran i bar, Besplatan parking, Wellness & Spa, Unutarnji bazen.

Sport i zabava

Okružen pitomim brežuljcima i šumom, Vrsar je savršen za vožnju biciklom, pješačenje, nordijsko hodanje i druge sportske aktivnosti. Možete igrati tenis, košarku ili odbojku u obližnjem sportskom centru Porto Sole.

Okružen biciklističkim i pješačkim stazama, Vrsar je izvrstan izbor za ljubitelje aktivnog odmora. Istražite prirodne ljepote Limskog zaljeva i zaputite se jednom od staza u prirodu.