SKYBOWLING Arena Zagreb!2 sata kuglanja za do 6 osoba u terminu od 23 do 03 ujutro (petak ili subota) ili ostale dane od 23-01h, uključujući cipele, 2l pive, čips sa 3 vrste umaka uz 55% popusta!

128 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Provedite svoje slobodno vrijeme na najbolji mogući način! Skybowling Arena Vam u suradnji sa portalom Crno Jaje donosi ponudu koja se ne propušta! 2 sata bowlinga s uključenim cipelama za do 6 osoba u terminu od 23 do 03 ujutro (petak i subota) ili ostale dane od 23-01h (nije disco bowling)!

Skybowling je otvoren u sklopu Arena centra, najvećeg shopping centra u Zagrebu. Smješten na drugom katu pruža mogućnost jedinstvene zabave i nezaboravnog provoda za sve posjetitelje Arena centra.

Uz najsuvremeniju bowling opremu i veliki izbor zabavnih igara, ljubazno osoblje cluba će Vam ponuditi veliki izbor hrane i pića.


Ponuda uključuje u terminu od 23 do 03 ujutro (petak i subota) ili ostale dane od 23h-01h ( nije disco bowling):

2 sata bowlinga za do 6 osoba + do 6 pari cipela,

2 litre točeno Ožujsko,

čips s tri vrste umaka.


U Skybowling kuglani nalaze se 24 najmodernije Brunswick staze sa sofisticiranom američkom opremom za kuglanje! Kompletan bowling kompleks prostire se na oko 2500 metara kvadratnih!

Uz pojačanu glazbu i uključene razne svjetlosne efekte stiže “disco bowling”.  Petkom i subotom uz “disco bowling” provod je zajamčen!

Ljubazno osoblje i odlična atmosfera cluba učiniti će vašu večer nezaboravnom!

Obavezna rezervacija termina na telefon (01/410-2222) od 9-17h ili putem e-maila (rezervacija@skybowling.hr) najmanje 1 dan ranije.