Novu godinu dočekajte uz svjetla Beča! Uz prijevoz autobusom iz Zagreba, panoramski razgled grada i pratitelja putovanja, dočekajte Novu godinu na sasvim drukčiji način...259kn/osobi!

25 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Polazak autobusa s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506 u 9:00 sati! Kupon se koristi isključivo na datum 31.12.2018.!

PROGRAM PUTOVANJA:


Polazak autobusa s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506 u 9:00 sati. Putovanje kroz Sloveniju i Austriju uz kraća zasutavljanja putem. Dolazak u Beč i panoramski razgled grada po RINGU:  PARLAMENT - KARLSPLATZ –  GRADSKA VIJEĆNICA – OPERA – TRG MUZEJA i nastavak razgleda grada pješice: KATEDRALA SV. STJEPANA  - HOFBURG – GRABEN – MOZARTOVA KUĆA – KÄRTNERSTRASSE. Dolazak u svečano ukrašenu staru gradsku jezgru, te slobodno vrijeme za ručak, kavu i kolač u jednoj od čuvenih bečkih kavana, kupovinu u glavnoj trgovačkoj ulici Mariahilferstrasse… 


Samostalna šetnja i uživanje u gradu i čekanje najluđe noći u godini. Doček Nove 2018. godine u tradicionalnom okruženju na otvorenom uz glazbu. Odlazak iz Beča u 2:00 sata. Putovanje kroz Austriju uz zaustavljanje putem, te dolazak u Zagreb u jutarnjim satima.