Jesenski gastro odmor u Malinskoj na otoku Krku! 3 dana/2 noćenja s polupansionom za dvoje u hotelu Malin uz uključenu tematsku večeru s plodovima jeseni u restoranu Mulino ili Royal za 1119kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Iskusite udobnost i eleganciju Hotela Malin na otoku Krku! U ponudu je uključeno piće dobrodošlice + besplatan parking + besplatan WIFI! Kupon je važeći do 08.12.18.!

Jedno dijete do 12 godina na pomoćnom ležaju GRATIS!

Iskusite udobnost i eleganciju Hotela Malin na otoku Krku

Hotel Malin, okružen morem i gustim zelenilom, usidrio se na prekrasnoj plaži u zagrljaju Zlatnog otoka Krka prepunog doživljaja. Malinska, smještena nadomak Rijeke, u blizini zračne luke, tek sat i pol vožnje udaljena od Zagreba, uistinu je “nadohvat ruke”.

Samo jedna minuta hoda do mora i pet minuta do centra grada čini hotel Malin Vašim savršenim izborom. No, ovdje ćete pronaći i mnogo više: hotel kategoriziran sa četiri zvjezdice, sobe okrenute prema moru, atriju ili vrtu, vrhunsku gastronomsku ponudu, uslugu zbog koje ćete se poželjeti vratiti…

Hotel Malin odličan je izbor i za one koji žele probuditi sportski i avanturistički duh kroz brojne aktivnosti... Bilo da dolazite sami, u društvuili sa cijelom obitelji, uživanje u eleganciji i udobnosti hotela Malin uistinu može postati jedinstveno i nezaboravno iskustvo.

Hotel Malin nudi kvalitetan smještaj, dobru i zdravu hranu, birana vina, pjesmu i zabavu, sportske i kulturne sadržaje, masline i mir, sol i svu modrinu čistog mora adrijanskoga... 

Nudi otočna, suhozidom omeđena prostranstva, mjesta na kojima zrak ima okus kadulje, smilja i svih vrsta pomiješanih otočnih trava. 

Smještaj - Hotel Malin

Uređenju samog smještaja posvetili smo ipak najveću pažnju. Udobnost garantiramo u svakoj vrsti smještaja.
Stepenice od „Standard room-a“ do „Mulino suit-a“ tek su put od komfora prema luksuzu, a prema želji i potrebi pojedinca. 
Recepcija hotela otvorena je 24 sata, a stručno osoblje uvijek na usluzi gostu. 
Hotel može primiti i udobno smjestiti 320 osoba u samoj zgradi hotela.

Opis sobe: 
Dvokrevetna soba s balkonom (24-27m2). Soba je klimatizirana i opremljena SAT TV, TEL, pisaćim stolom, mini barom, sefom, sušilom za kosu. U sobi postoji mogućnost postavljanja dodatnog ležaja, koji je prikladan za treću odraslu osobu ili dijete do 12 godina (dimenzije: 90 x 200 cm). Većina soba nalazi se na morsku stranu - na upit i nadoplatu!

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona i potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona na tel.: 051 850 234 ili na mail: sales@hotelmalin.com, uz kod i id kupona

Restoran Mulino

Ambijentalno tradicionalni restoran Mulino, savršen je spoj luksuza, tradicije i kvalitete. Mulino je restoran gdje možete uživati u mediteranskim i tradicionalnim jelima. Osim lokacije uz samo more i pogled na cijeli Kvarner, ono s čime se posebno ponosimo je ponuda domaćih jela i otočkih delicija. Kreativni izleti ambicioznih kuhara, priprema izvornih jela od ribe i morskih plodova, kvalitetno krčko maslinovo ulje, domaća tjestenina – šurlice, jela ispod peke, krčka janjetina, ovčji sir i pršut, kratka su slika bogate ponude.  
Svakako nas posjetite kako bi doživjeli tradicionalni gastronomski užitak, na moderan način. Odmah po dolasku, nazdravite čašom „zlatne“ Vrbničke žlahtine – vinom „kuće“ Mulino.

Restoran Royal

Uz pogled na Jadran i Kvarnerski zaljev koji se pruža s vrha hotela Malin, restoran Royal osvaja i svojom vrhunskom à la carte ponudom ili prigodnom, svečanom ponudom. Klasična elegancija restorana jednako se ogleda i u profinjenim teksturama gastronomskih kreacija na Vašoj trpezi.