Zdravi i fit uz Centar za zdravo mršavljenje Body Creator u Ivanić Gradu! Iskoristite paket mršavljenja od 22 tretmana uz analizu tijela i savjet o prehrani za samo 499 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Cijena uključuje: Tanita analiza sastava tijela, savjetovanje o prehrani, 10 vježbanja u termo kapsuli, 10x infracrvenih sauna + 2x aqua aerobic! Ponuda vrijedi za muškarce i žene! Kuponi su iskoristivi do 15.02.2019.!

Body Creator - Centar za zdravo mršavljenje

Centar za regulaciju tjelesne težine i preoblikovanje figure (tijela), te zdravstveno poboljšanje kroz preporuku prehrane, vježbe prilagođene svakoj klijentici – apsolutno personalni pristup.


Naglasak Body Creatora je na ljepoti u službi zdravlja. Body Creator metoda razvijena je na osnovu termo-slim učinka što znači mršavljenje i oblikovanje tijela uz pomoć topline.

Nakon detaljne analize tijela koju obavlja BC asistent, a uključuje mjerenja, vaganje i nutricionistički pregled otkriva se bit problema i određuje ciklus tretmana.

Aktivni dio sastoji se od vježbanja u ležećem položaju u posebno dizajniranim termo kapsulama na temperaturi od 37 stupnjeva. Pasivni dio sastoji se od sauniranja u SPA kapsulama.


Cijena uključuje: 

Tanita analiza sastava tijela, 

savjetovanje o prehrani, 

10x vježbanja u termo kapsuli, 

10x infracrvenih sauna + 2x aqua aerobic!