PodržimoNaše

TopTours Vas vodi u adventske čari Praga! Savršen zimski odmor uz lude cijene i advent u Pragu na 3 dana/2 noćenja s doručkom u hotelu 3*uz prijevoz autobusom iz Zagreba...699kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi isključivo za odabrani termin 07.12.- garantirano, 14.12. ili 21.12.2018.! Krećemo s Autobusnog kolodvora Zagreb u 00.30 sati (pola sata poslije ponoći sa četvrtka na petak) s turističkih perona 502 - 506!


ADVENT U PRAGU - 3 DANA AUTOBUSOM

Iskoristite vrijeme kada najviše volimo putovati jer nas čeka uzbuđenje isčekivanja najljepšeg događaja u godini!1.dan: Zagreb – Prag

Krećemo s Autobusnog kolodvora u 00.30 sati (pola sata poslije ponoći sa četvrtka na petak) s turističkih perona 502 - 506. Vozimo Vas modernim autobusom turističke klase prema Sloveniji, kroz Austriju sve do Češke i Praga. Očekujemo da u Prag stižete oko 11 sati. Po dolasku u Prag, napraviti ćemo panoramski razgled dijela grada autobusom, a po dolasku u centar grada krenuti ćete u šetnju s pratiteljem putovanja kroz središte starog grada. Ovo je orijentacijska šetnja gdje će Vas pratitelj upoznati sa središtem grada, i pokazati mjesta gdje možete promjeniti novac i otići na ručak. U dogovoreno vrijeme slijedi polazak prema hotelu i prijava u hotel. Kako biste dobili osjećaj sigurnosti u korištenju javnog prijevoza u Pragu, koji je vrlo dobro organiziran i stvarno ga je jednostavno koristiti, pratitelj će se s Vama vratiti u grad praškim metroom. U večernjim satima predlažemo odlazak na vožnju brodom po Vltavi (fakultativno). Ostanite u gradu koliko Vam odgovara, uživajte u božićnom ugođaju, raznim štandovima, gužvi i mirisim adventa i u hotel se vratite s pratiteljem ili samostalno javnim prijevozom. Povratak u hotel. Noćenje.


2.dan: Prag

Doručak. Nakon doručka krećemo u poludnevno razgledavanje grada u pratnji lokalnog vodiča, dio razgleda je u autobusu a dio pješice: autobusom ćete se provozati do prekrasnih Hradčana, starog praškog grada, koji slovi kao jedan od najvećih dvoraca na svijetu koji je ujedno i rezidencija čeških vladara, veličanstveno zdanje kojim dominiraju tornjevi gotičke katedrale Sv. Vita u kojoj su pokopani češki vladari  - nastavak razgledavanja je u pješačkoj turi kroz stari grad u kojem se nalazi i poznata Zlatna ulica, iz 16. st. Ulica je dobila ime po svojim prvim stanovnicima, dvorskim alkemičarima (napomena: Zlatna ulica se za vrijeme razgleda ne posjećuje jer se ulaz posebno naplaćuje i  može se posjetiti u slobodno vrijeme) – zatim slijedi šetnja kroz Malu stranu, baroknu četvrt s pitoresknim kućama, koja se nalazi u podnožju dvorca i nasuprot staroga grada do kojeg se mora prijeći preko Karlovog mosta. Na mostu možete vidjeti štandove raznih majstora i umjetnika, dok ulični zabavljači svih vrsta, od jazz-bendova do lutkara pružaju stalni izvor zabave. Nakon što se na mostu zadržimo kratko vrijeme prošetati ćemo se prema Staromestské námesti, najljepšem i najživljem mjestu u središtu staroga grada, gdje se nalazi i spomenik Janu Husu okružen živopisnim fasadama, zatim dalje prema  Václavské námesti, glavnoj gradskoj prometnici u kojoj se nalaze najveće praške robne kuće… Tu naše vrijeme sa lokalnim vodičem završava i kreće vaše slobodno vrijeme za uživanje u čarima „Zlatnog grada“ u adventskom ugođaju. Navečer predlažemo odlazak u nacionalnu pivnicu na večeru (fakultativno). Povratak u hotel. Noćenje.

3.dan: Prag – Češki Krumlov – Zagreb

Nakon doručka i odjave iz hotela, vožnja prema Češkom Krumlovu, prekrasnom srednjovjekovnom gradu pod zaštitom UNESCO-a. Po dolasku slijedi šetnja do dvorca i gradskim središtem koje je u potpunosti onakvo kakvo je bilo u srednjem vijeku. Mogućnost fakultativnog posjeta muzeju u sklopu dvorca. Nakon razgleda grada i kraćeg slobodnog vremena, nastavak vožnje prema Zagrebu. Povratak u Zagreb u kasnim večernjim satima.