PodržimoNaše

Uđite u "tunel" sigurno i igrajte se pošteno! 5 Durex jeans kondoma s uključenom dostavom za cijelu Hrvatsku za SAMO 29 KUNA!!!

27 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Yeah to se traži! Iskoristite priliku! Pet komada jeans kondoma s uključenom dostavom za kikiriki cijenu, samo 29 kuna!

Stiže nam hladna i duga zima, a svi dobro znamo što se Vrgorčanima lani dogodilo ;) 

Hrvatske dnevne novine koje nećemo imenovat ;) objavile su početkom godine o Baby Boom-u u Vrgorcu! Prometni prekid zbog velike količine snježnih padalina uzrokovao je nestašnicu neki proizvoda u mjestu, a među prvima nestali su upravo kondomi!


Stoga, osigurajte se na vrijeme kako vas hladna zima ne bi prikovala za krevete nepripremljene :)

Teško da bi u takvoj situaciji posegnuli za zaostalim metodama ... recimo, drevni egipćani su koristili kondome napravljene od ptičjeg mjehura. Dugi niz godina u prošlosti i prije nastanka današnjeg kondoma, ljudi su koristili opne životinjskih iznutrica, posebice janjećih! 

Kondomi... nekima voljeni proizvod , nekima i ne ... imaju puno dublju i smisleniju svrhu.

Prvenstveno kondomi nas štite od opakih spolnoprenosivih bolesti, posebice od HIV-a koji se upravo 01.12.-og, kao i svake godine obilježava kao dan borbe protiv AIDSA-a!

Splitski bend bi to ovako rekao-  "Pozitivan stav nemoj biti minus, ostani zdrav, nemoj skupit virus... pozitivan stav, al moraš se pazit, ostani zdrav nemoj se zarazit"!


Jeans je idealan kondom za one koji ne trebaju dodatni lubrikant!

Diljem svijeta na 01.12. obilježava se Svjetski dan borbe protiv AIDS-a. Svakih osam sekundi jedna osoba zarazi ovim HIV-om!