Kraljevski tretmani za lice u Splitu! Mikrodermoabrazija, vakuum, ultrazvuk, masaža lica, vrata, dekoltea i vlasišta, piling, hidratantna i led maska...sve to uz studio ljepote Anaturia za 119 kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Mikrodermoabrazija je nježna, bezbolna metoda bez rizika od alergija i ožiljaka! Osim nje čeka Vas i vakuum, masaža, hijaluron, ultrazvuk, piling, maska za lice...i još mnogo toga! Kupon vrijedi do 25.01.2019.!

Priuštite svom licu samo najbolje!

Mikrodermoabrazija je dijamantna mikrodermoabrazija, koja za razliku od prethodne generacije aparata baziranih na kristalima (najčešće aluminij-oksida) koristi prave čestice dijamanta postavljene pod različitim kutovima i gradirane prema veličini dijamantnih čestica. 

Dijamantna mikrodermoabrazija lica 

Vratit će koži svježinu i očistiti je od hiperpigmentacijskih flekica, koža trenutno postaje osjetno mlađa, glatka i blistava. Ovim tretmanom dolazi do usporavanja prirodnog procesa starenja, ali i procesa starenja uvjetovanog svjetlosnim oštećenjem kože, zatim se stimulira obnova stanica i mikrocirkulacija. 

Ovisno o problemu koji želimo tretirati, ali i cilju koji želimo postići (uklanjanje bora, hiperpigmentacija ožiljka ili pomlađivanja kože) i stanju same kože, biraju se različiti dijamantni nastavci najprikladniji za određeni problem. Tijekom tretmana „stari” sloj kože otklanja se vakuumom, koji istodobno stimulira fibroblaste na proizvodnju elastina i kolagena.

Očistite i vratite prirodan i zdravi sjaj Vašeg lica!

Mikrodermoabraziju ne preporučujemo osobama:

s kožnim oboljenjima, atopijskimdermatitism, neurodermitisom, psorijazom,

           koje su pod terapijom roakutana,

           koje imaju rak kože,

           koje su pod jakim terapijama lijekova,

           kod otvorenih rana i opekotina.

Vakuum terapija 

Mehanički način tretiranja kože i potkožnog tkiva zasnovan na primjeni vakum masaže. Tretman masaže i limfne drenaže vakumom zasniva se na ritmičkom mijenjanju pritiska po površini kože. Time se u koži vrši pulsiranje, poboljšava se cirkulacija i limfna drenaža, povećava se razmjena hranljivih materija u tkivu što doprinosi boljoj ishrani tkiva. Preporuča se kod limfnog zastoja i svih zadržavanja tekućina, natečenost lica, kapaka, podočnjaka, umorne, sive i kože općenito lošeg izgleda, isušene kože, bora, nečiste kože, akni ili viška masnog tkiva.