PodržimoNaše

Za bolji san i lakši dan! Troslojna navlaka za spavanje sa antialergijskim i antireumatskim svojstvima, antialergijski jastuk ili troslojna jastučica uz do čak 74% popusta s besplatnom dostavom!

17 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Osim kvalitetnog madraca vrlo je važno odabrati i kvalitetnu podlogu i jastuke! Korištenje podloge preporučuje HRVATSKI MEDICINSKI FORUM. Zaštitna svojstva su certificirana! Troslojna navlaka dolazi u 2 različite dimenzije: podloga dimenzije za jednu ili dvije osobe te mogućnost kupnje i anatomskog jatuka ili troslojnih jastučnica! Prije nego što stisnete kupi, izaberite proizvod i veličinu koja vam je potrebna!

Ugoda spavanja na najkvalitetnijem pamuku. Prije kupnje kupona odabrati proizvod i dimenzije.

Ponuda uključuje odabir između više proizvoda i dimenzija:

1. Zdravstvena podloga za spavanje (navlaka za madrac) za 1 osobu 
u dimenziji 80cm x 190/200 cm ili 
u dimenziji 90cm x 190/200 cm.

2. Zdravstvena podloga za spavanje (navlaka za madrac) za 2 osobe 
u dimenziji 160cm x 190/200 cm ili 
u dimenziji 180cm x 190/200 cm. 

3. Anatomski antialergijski jastuk u kompletu s troslojnom zaštitnom jastučnicom (komplet jastuk+troslojna jastučnica) 

4. Troslojna jastučnica s certificiranim zaštitnim svojstvima (odgovara svim suvremenim jastucima do dimenzija 45 x 75 cm)


Troslojna podloga ima slijedeća svojstva:


antialergijsku zaštitu,

antireumatsku zaštitu,

zaštitu od štetnih geopatogenih energija.

Anatomski antialergijski jastuk 

Kod velikog broja ljudi postoji oštećenje vratne kralježnice, osobito je čest slučaj rotacije atlasa, prvog vratnog kralješka. Zbog ovakvih oštećenja se javljaju pritisci na živčano-žilnu strukturu, koji izazivaju smetnje u normalnom funkcioniranju organizma. Korištenje pravilno odabranog anatomskog jastuka vrlo je važno u prevenciji i ublažavanju ovakvih poremećaja.Kvalitetan jastuk treba prilikom spavanja podržavati vratnu kralježnicu u što prirodnijem fiziološkom položaju, neovisno o tome kakav je položaj spavanja i kakve su tjelesne proporcije osobe koja spava. Da bi jastuk podržavao vratnu kralježnicu potrebno je „da vrši rad“. Ovu sposobnost jastuka možemo dobiti iz elastičnosti materijala iz kojeg je jastuk izrađen. Tajna proizvodnje kvalitetnog anatomskog jastuka je proizvesti materijal optimalne elastičnosti, a za to je potrebno puno znanja, iskustva i istraživačkog rada.


Troslojna jastučnica s certificiranim zaštitnim svojstvima

BioBalance Sleep&Smile troslojna wellness jastučnica, izrađena je iz najboljih sorti pamuka i 2 posebna materijala; MEDIGOSS TKANINE i HYDROSCUT VLAKANA. Antialergijski dio wellness jastučnice u direktnom je kontaktu s jastukom. MEDIGOSS tkanina spriječava izlazak štetnih alergenih spojeva iz jastuka (ako koristite wellness jastučnicu s običnim jastukom), a unatoč tome osigurava prozračnost jastuka, što je vrlo važno za zdravo spavanje. Originalan BioBalance Sleep&Smile jastuk, zbog posebnog materijala iz kojeg je izrađen, ima antialergijsko svojstvo. U slučaju (a to je najbolja varijanta) da welness jastučnicu koristite s originalnim jastukom, tada ona spriječava ulazak peruti u jastuk (mikroorganizmi koji žive u jastucima koriste perut kao hranu) i na takav način potencira njegovu dugoročnu antialergijsku karakteristiku. Površinski dio wellness jastučnice izrađen je iz kombinacije najkvalitetnijih sorti pamuka.