Last minute za skijanje! Uz MountVacation uživajte u francuskom skijalištu u Vacancéole uz 8 dana/7 noćenja i najam apartmana za 4 do 6 osoba u Les Chalets de la Ramoure 3* po super cijeni!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

MountVacation i Vacancéole pozivaju Vas na skijanje! Iskoristite ponudu za najam apartmana za 4 do 6 osoba uz popust na SKI PASS na odredištu Valfrejus! Kupon se može iskoristiti od 05.01. do 12.01.2019.!

Vacancéole - Les Chalets de la Ramoure 3*

Objekt se nalazi u središtu skijališta i idealna je početna točka za aktivni skijaški odmor. Staze su tek par koraka udaljene, te se u objekt može i doskijati. Trgovine, restorani i dječji klub su unutar 100m udaljenosti. The Residence Les Chalet de la Ramoure je izgrađen i dizajniran u tradicionalnom savojskom stilu, te Vam nudi udobnu i opuštenu atmosferu.

U objektu su dostupni i internet, natkriveni parking, te doručak. Gosti imaju na raspolaganju vanjski grijani bazen u Rezidenciji La Turra.


Prije kupnje kupona OBAVEZNA PROVJERA slobodnih termina i soba, a odmah nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNA rezervacija termina i sobe na e-mail cs@mountvacation.com ili na broj telefona 00385 1 5534 438!