Poklonite si jedinstven i opuštajući doživljaj! Platite 189 kn umjesto 550 kn za tretman aromaterapeutske masaže i tretman indijske masaže glave u Aromavita Institutu u Zagrebu!

23 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Aromaterapija kontrolirano koristi eterična ulja, kako bi se uravnotežilo i unaprijedilo zdravlje tijela, uma i duha. Eterična ulja ili esencijalna ulja, su biljni proizvodi bogatog sastava i jakog aromatičnog mirisa i terapeutskih svojstava.

Ona su smjese lako hlapivih, biološki aktivnih kemijskih spojeva karakterističnog mirisa i okusa koji imaju snažno djelovanje na organizam. Kemijske komponente eteričnih ulja djeluju na tijelo stimulirajuće, relaksirajuće i balansirajuće. Ona su medij kroz koji djeluje aromaterapeut. Aromaterapeut je osoba koja ciljano i kontrolirano koristi eterična ulja za određenu tegobu i određenu osobu, prati njihov utjecaj i nastale promjene. Odabir ulja ovisi o potrebama osobe. Kako su potrebe različite tako su i kombinacije eteričnih ulja različite, za svaku osobu posebno.

Aromaterapeutska masaža je važna tehnika koju koristi aromaterapija te pruža brojne blagodati kako našem tijelu tako i našim emocijama, umu a na kraju i samom duhu.
To je ciljana upotreba esencijalnih ulja kroz vrhunsku tehniku masaže. Aromaterapeutska masaža sastoji se od elemenata švedske masaže, vezivno tkivne masaže, limfne drenaže i akupresure. Aromamasaža je izvrstan način tretiranja određenih problema kao što su:
stres, umor, mišićni bolovi, stanja oslabljenog imuniteta, bolne menstruacije, hormonalni disbalansi

INDIJSKA MASAŽA GLAVE - ugodna kombinacija nježnog i blagotvornog dodira uz opuštajuću glazbu, potiče protok energije kroz tijelo, otklanja stres i umor , pomaže kod smanjenja glavobolja i visokog tlaka, smanjuje mišićnu napetost u glavi, vratu, gornjem dijelu leđa i ramenima, pomaže pri otklanjanju nesanice

Indijska masaža glave je tehnika specifične masaže koja uključuje različite pokrete koji nalikuju češljanju, laganom povlačenju korijena kose i pokretima koji oponašaju paukov hod. Niti jedan od ovih pokreta nije bolan već izaziva trenutan osjećaj opuštanja.Indijska masaža glave je tretman koji je posebno dobar za otpuštanje napetosti. Masaža može olakšati glavobolju kao i bol u vratu i ramenima koje uzrokuje stres.
Poboljšavajući protok krvi prema glavi, masaža olakšava pritisak na oči. Ona, osim toga čisti tjeme i otklanja probleme s kosom. Masaža je odličan izvor olakšanja za osobe koje muči visoki krvni tlak.

Tretmanom se povećava pokretljivost zglobova i fleksibilnost u vratu i ramenima, te cirkulacija i protok limfe.  Otvaranjem čakri, energetskih pokretača uma, duha i tijela, ovaj tretman pomaže u očuvanju protoka životne snage. Kao takav, on podiže prirodni imunitet i deblokira protok energije kroz tijelo.