Najveće božićno drvce samo za Vas! Božićna smreka visine 2 - 2,30 metara uz preuzimanje u Velikoj Gorici uz 50% popusta!

16 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ugrabite super popust na prirodno božićno drvce visine čak 2 - 2,30 metara! Što je veći to je lijepši! Pronađite mjesta u Vašem domu ili vrtu i pripremite dekoracije, kuglice i lampice...

Ponuda uključuje: božićnu smreku visine od 2 do 2,30 metara

Datum i lokacija preuzimanja: smreka se preuzima u Velikoj Gorici, na parkiralištu kod Mc Donald´s -a u razdoblju od 20.12. do 24.12.2013.


Božićno drvce je jedna od najpoznatijih i najpopularnijih tradicija koje se povezuju s proslavom Božića. To je obično zimzeleno stablo koje se unosi u dom ili se postavlja na otvorenom, a tijekom dana oko Božića ukrašava se kuglicama, slasticama te božićnim lampicama, malim raznobojnim svjetiljakama. 

Na vrh drvca često se postavljaju anđeo ili zvijezda repatica koja predstavlja Betlehemsku zvijezdu iz priče o rođenju Isusa Krista.

Prema starim običajima, drvce se kiti voćem i slatkišima, pa na njega vješajte jabuke, suhe smokve, orahe, bademe, perece i što god dohvatite. Prema novim običajima, drvce se kiti raznobojnim kuglicama i lampicama.