Odužite proces starenja! Izgledajte mlađe i svježije! 3 tretmana magnetoterapije aparatom Advanced Performerom u Salonu Dermis u Rijeci uz 70% popusta!

25 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Godine čine svoje, no probajmo odužiti taj proces što dulje možemo! Anti age tretmani koje svaka žene zaslužuje u Salonu Dermis u Rijeci uz 70% popusta!

Vrhunski tretmani protiv bora i anti-age tretmani.

Tretiranjem ovim aparatom se pojačava sinteza kolagena i elastina, dakle radimo na dugoročnim rezultatima. Na čistoj i vlažnoj koži bez ikakvih preparata radi se tretman sa IPL Athon aparatom, a nakon toga se koža tretira hranjivim serumima i maskama. 

Anti age tretmani se rade u seriji od 4-10 tretmana svaka 3-4 tjedna. Rezultati su vidljivi nakon oko 3 tjedna od prvog tretmana, jer koži treba određeni period da pojača sintezu kolagena i elastina, kako bismo vidjeli rezultat pojačanog tonusa i umanjenja bora, pa upozoravamo klijenta da ne očekuje instant rezultate. 

Preporučujemo korištenje anti-age preparata u kućnoj njezi, kako bi se pojačali rezultati. 

 Kod ovog bih paketa dodala gratis i 1 tretman aparatom Advanced performer, to je magnetoterapija, a rezultati su odmah vidljivi, ist čas.