Ostvarite svoju zimsku bajku u idili Hotela Trakošćan 4*! Uz polupansion, kuhano vino, wellness i popust na spa&wellness usluge centra Lorem Paradiso, provedite 1 ili 2 noćenja u dvoje već od 699 kn!

43 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Trakošćan 4* u samom podnožju jednog od najpoznatijih i najstarijih hrvatskih dvoraca nudi Vam zimski odmor kao u bajci! Uz izbor 2 ili 3 dana boravka guštajte u bogatom polupansionu i wellnessu te romantičnim trenucima uz kuhano vino i predivnoj okolici pune prirodnih i povijesnih ljepota! Kupon vrijedi od 17.02. do 31.03.2019.

Zimska bajka u Trakošćanu: 

-1 ili 2 noćenja s polupansionom

- smještaj u standard dvokrevetnoj sobi 

- kuhano vino 

- neograničeno korištenje hotelskog bazena, unutarnje finske saune i vanjske panoramic saune, whirlpoola i fitnessa

- 20% popusta na korištenje usluga Spa & Wellness centra Lorem Paradiso

Hotel Trakošćan 4* raspolaže sa 126 moderno opremljenih soba i 2 luksuzna apartmana koja Vam pružaju vrhunsku uslugu smještaja i široku ponudu sadržaja. 
Standardna oprema soba uključuje WC/kadu, sušilo za kosu, telefon, sat, LCD TV, mini bar, klima uređaj, sef. 

Na dan odjave mogućnost korištenja wellness centra do 17 h!

Da bi Vaš odmor bio potpun, na usluzi Vam stoji stručno osoblje spa & wellness centra „Lorem Paradiso“. Uz korištenje bazena, whirpoola, finske i turske saune možete izabrati uslugu iz bogate ponude masaža i beauty programa za  revitalizaciju duha i tijela.

Dva hotelska restorana, a la carte restoran „Arx Thacorum“, pansionski restoran “Drašković”, te  izdvojeni restoran u podnožju samog dvorca, sa ukupno 400 sjedećih mjesta u zatvorenom prostoru i 300 mjesta na otvorenim terasama, nude razne delicije, a posebnost ovog kraja su tradicionalna zagorska jela.

Prije kupnje OBAVEZNA provjera slobodnih termina i soba, a ODMAH nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNA REZERVACIJA termina i sobe na telefon +385 42 440 800 ili mail recepcija@hotel-trakoscan.hr.

Nekad rezidencijalni Dvorac Trakošćan (lat. „arx Thacorum”) koji je generacijama bio u vlasništvu plemenitaške obitelji Drašković, okružen romantičnim perivojem i jezerom, danas je eminentni muzejski prostor bogat povijesnim sadržajima, te posjeduje jednu od najvećih zbirki oružja na ovim prostorima!