Sladoledni kup u popularnoj zagrebačkoj slastičarnici Vincek! Specijalno za sve prijatelje Crnog Jaja uz 50% popusta! 3 kuglice vrhunskog sladoleda + banana + šlag + dekoracija = uživancija!

1448 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!
Puna cijena 36 kn
Ušteda 50%
Cijena 18 kn

Tko još nije čuo za Vincek i Crno Jaje? A kada se mi udružimo nastaje jedna od najboljih slastica: sladoledni kup Crno Jaje! Na čak 4 lokacije u Zagrebu i uz 50% popusta osladite se i rashladite na vrućem zagrebačkom asfaltu :)

Znate li odakle potječe sladoled?

U slastičarnici Vincek su nam otkrili ovu tajnu:

Stari zapisi kažu da potječe iz Kine. Ta hladna poslastica, najprije se pripremala u obliku ledenog napitka načinjenog od voćnih sokova i snijega, a kasnije i mlijeka. U srednjem vijeku, povratkom Marca Pola iz Kine, 1295. godine sladoled se pojavljuje i u Italiji. Ove poslastice su u Italiji doživjele veliki uspjeh. U 17. stoljeću sladoled se proąirio po cijeloj Europi, te je postao luksuzni proizvod namijenjen kraljevskim dvorima. Tek krajem 19. stoljeća proizvodnja sladoleda doživljava ekspanziju, kao posljedica razvoja rashladne industrije.

Ponuda uključuje: sladoledni kup Crno Jaje

1 kuglica sladoleda od bijele čokolade,
1 kuglica sladoleda od crne čokolade,
1 kuglica sladoleda od mliječne čokolade,
šlag,
banana,
dodatna dekoracija.

Po želji donositelja kupona, moguće je izabrati i druge okuse sladoleda.

Kupon za sladoled možete iskoristiti u slastičarnici Vincek na slijedećim lokacijama:

Ilica 18
Zvonimirova 7
Trešnjevački trg 2
Kvaternikov trg b.b., stakleni paviljon

Kartu lokacija pogledajte OVDJE.

Obitelj Vincek pod svojim krovom okupila je devedesetak zaposlenika pod vodstvom vrsnih majstora pripravljanja slastica. Za kolače, sladoled i torte koriste se isključivo najkvalitetnije i uvijek svježe namirnice. Uvažavajući tradiciju, ali i prateći suvremene trendove u slastičarstvu nastaje široka paleta proizvoda. Radi se u strogo kontroliranim uvjetima proizvodnje. Vrhunska oprema kojom se u proizvodnji koriste slastičari, ali i ona za čuvanje gotovih slastica dodatno jamče sigurnost za potrošače.