Neka vaš zimski odmor bude u Vrsaru! Počastite se s 3 dana/2 noćenja s polupansionom + bazen i sauna u Hotelu Pineta 3* ili apartmanima Riva 3* za 739 kn za dvoje! Dijete do 6,99 g. gratis!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Osjetite lokalno ozračje Vrsara i smjestite se na samo nekoliko minuta od plaža i bazena uživajući u pogledu na staru gradsku jezgru i ribarske brodove u luci. Kupon je moguće iskoristiti isključivo u terminu od 02.01. do 15.02.2019.! Black-out termin 08.02.-10.02.!

Hotel Pineta 3*

Smješten na vrhu brežuljka nasuprot povijesne jezgre Vrsara, Hotel Pineta 3* najatraktivniji je hotel u Vrsaru. Karakteriziraju ga ugodno ozračje i srdačno osoblje u kombinaciji s prekrasnim pogledima na stari grad i okolne otoke.

Boravišna pristojba uključena u cijenu!

Kućni ljubimci dopušteni u apartmanima (75 kn/danu)!

Uživajte u udobnosti jedne od 95 soba i prepustite se opuštenom ozračju mirnog ribarskog gradića koji se prostire ispod vašeg balkona. U sobi se nalaze dva povezana ili odvojena kreveta, tepih, minibar, centralno grijanje, kupaonica (kada, WC, kozmetičko ogledalo, sušilo za kosu).

Kušajte domaće i strane specijalitete iz bogate ponude naših restorana ili uživajte u prekrasnom pogledu na marinu s terase romantičnog Piano bara u hotelu Pineta.

U wellness & spa zoni napunite energijom svoje tijelo odmah nakon dolaska u hotel Pinetu. Prepustite se aromaterapijskom tretmanu ili se riješite toksina u sauni prije nego što se opustite u hidromasažnom bazenu.

ODMAH nakon kupnje i primitka kupona obavezna rezervacija termina telefonskim putem 00385 52 800 250 ili putem mail-a cj@maistra.hr, uz KOD i ID kupona.

Apartmani Riva 3*

S pogledom na promenadu i more, apartmani su idealni za ljude koji žele uživati u mediteranskom načinu života. Sadrže dvokrevetnu sobu s bračnim krevetom, dnevni boravak s trosjedom na razvlačenje za jednu osobu, čajnu kuhinju, kupaonicu (tuš, WC, kozmetičko ogledalo) i balkon.

Usluge i sadržaji: klima-uređaj, Wi-Fi Internet, telefon, LCD SAT TV, restoran i bar, besplatan parking, wellness & spa, unutarnji bazen.

Sport i zabava

Okružen pitomim brežuljcima i šumom, Vrsar je savršen za vožnju biciklom, pješačenje, nordijsko hodanje i druge sportske aktivnosti. Možete igrati tenis, košarku ili odbojku u obližnjem sportskom centru Porto Sole.

Okružen biciklističkim i pješačkim stazama, Vrsar je izvrstan izbor za ljubitelje aktivnog odmora. Istražite prirodne ljepote Limskog zaljeva i zaputite se jednom od staza u prirodu.