Prvomajski odmor na bazi 3 dana/2 noćenja u Superior sobi s bogatim Polupansionom za 2 osobe u Hotelu Medena u Segetu Donjem! Očekuje Vas i prvomajski ručak i korištenje sportskih terena!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dijete do 12 godina na trećem ležaju sa dvoje odraslih - GRATIS! U cijenu je uključena boravišna pristojba i neograničeno korištenje sportskih terena! Kupon vrijedi isključivo od 29.04. do 06.05.2019.

Neograničeno korištenje sportskih terena - teniski, košarkaški, nogometni i odbojkaški!

Rani check in i kasni check out (prema raspoloživosti)!

Hotel Medena smješten je pored Trogira u Splitsko-dalmatinskoj županiji koja se smatra jednom od glavnih turističkih i kulturnih središta Hrvatske. Županija broji oko 300 kulturnih znamenitosti uključujući, između ostalog, stari grad Trogir i Dioklecijanovu palaču u Splitu koji su pod UNESCO-vom zaštitom.

U prekrasnom zaljevu, obavijen vijencem guste borove šume, nalazi se Hotel Medena, vodeći turistički objekt na ovom dijelu Jadrana. Na prostoru od 60 hektara, naći ćete različite sadržaje koje će Vaš odmor učiniti ljepšim i zanimljivijim! 

Plaža hotela Medena se nalazi 150 metara od hotelskog kompleksa i do nje se može doći stepenicama ili pješčanim putem kroz borovu šumu. Hotelska plaža nudi brojne mogućnosti za zabavu i rekreaciju. Od klasičnih sportskih sadržaja nudimo 6 zemljanih teniskih terena, minigolf, fitness tečaj kroz borovu šumu, teren za mali nogomet, odbojku, košarku i odbojku na pijesku.

Prije kupnje kupona OBAVEZNO provjeriti raspoložive termine sa hotelom na telefon 021 880 588 ili mail info@hotelmedena.com. ODMAH nakon kupnje i primitka kupona obavezna potvrda rezervacije termina na mail info@hotelmedena.com!