PodržimoNaše

Dočekajte Uskrs uz odmor na bazi 4 dana/3 noćenja s polupansionom za 2 osobe u Hotelu Medena u Segetu Donjem! Očekuje Vas i bogati Uskršnji buffet doručak, sportski tereni, animacija za djecu...

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dijete do 12 godina na trećem ležaju sa dvoje odraslih - GRATIS! Djecu očekuje vesela nagradna igra "Potraga za pisanicama", a za i velike i male besplatno korištenje sportskih terena - teniski, košarkaški, nogometni i odbojkaški!

Ponuda vrijedi ISKLJUČIVO OD 20.04. DO 23.04.2019.

Kasni check-out - do 14 sati!

Hotel Medena smješten je pored Trogira u Splitsko-dalmatinskoj županiji koja se smatra jednom od glavnih turističkih i kulturnih središta Hrvatske. Županija broji oko 300 kulturnih znamenitosti uključujući, između ostalog, stari grad Trogir i Dioklecijanovu palaču u Splitu koji su pod UNESCO-vom zaštitom.

U prekrasnom zaljevu, obavijen vijencem guste borove šume, nalazi se Hotel Medena, vodeći turistički objekt na ovom dijelu Jadrana. Na prostoru od 60 hektara, naći ćete različite sadržaje koje će Vaš odmor učiniti ljepšim i zanimljivijim! 

STANDARD SOBA 3* + - telefon, satelitski TV, Wi-Fi, sef, mini-hladnjak, klima-uređaj i grijanje, kupaonica s kadom sa sušilom za kosu, balkon.

Plaža hotela Medena se nalazi 150 metara od hotelskog kompleksa i do nje se može doći stepenicama ili pješčanim putem kroz borovu šumu. Hotelska plaža nudi brojne mogućnosti za zabavu i rekreaciju. Od klasičnih sportskih sadržaja nudimo 6 zemljanih teniskih terena, minigolf, fitness tečaj kroz borovu šumu, teren za mali nogomet, odbojku, košarku i odbojku na pijesku.

Prije same kupnje kupona OBAVEZNO provjeriti raspoložive termine sa hotelom na telefon: 021 880 588 ili mail info@hotelmedena.com. ODMAH nakon kupnje kupona obavezna potvrda rezervacije termina uz KOD i ID KUPONA na mail mail info@hotelmedena.com