Matilde Beach Resort, okružen borovom šumom u prvom redu do mora i s pogledom na stari grad Vodica, osigurat će Vam vrhunski smještaj i druženje za prvomajske prazmike, a 01.05. očekuje Vas i promajski roštilj! Kupon možete iskoristiti do 18.05.2019.

Matilde Beach Resort, smješten nadomak centra grada Vodica i na samoj plaži, idealan je resort za odmor i opuštanje kako za obitelji s djecom tako i za mlade željne dobre zabave. Dovoljno je blizu da za par minuta možete biti u centru grada, a dovoljno daleko da na plaži možete potražiti mir i opuštanje ili zabavu u nekom od obližnjih barova. Matilde Beach Resort, u obiteljskom vlasništvu, od samog početka stvaran je sa velikim srcem, upravo kako bi svojim gostima mogao pružiti jedinstven doživljaj za vrijeme odmora.

63 apartmana, od kojih svaki apartman ima pogled na more, različiti su po svojoj veličini. 42 Junior Apartmana (2+2) i 21 Senior Apartmana (4+2), moderno su uređeni i dovoljno prostrani za idealan odmor. Dodatni šarm ovom resortu daju Ville obojene u različite boje. 

Ponuda uključuje i korištenje vanjskog bazena sa slatkom vodom, sustavima za masažu i ležaljkama (s dijelom za djecu max dubine 70 cm)!

Junior soba 2+2

Sadržaj apartmana: dnevni boravak s mogućnošću razvlačenja sofe za 2 osobe, spavaća soba s bračnim krevetom, blagavaonica spojena s dnevnim boravkom, kompletno opremljena kuhinja s posuđem i priborom za jelo, hladnjak s odjeljkom za zamrzivač, ploča za kuhinje, pećnica, aparat za kavu, kupaonica s tuš kadom, umivaonik, toaletom, balkon sa sjedećom garniturom za 4 osobe, klima uređaj, TV ravnog ekrana, telefon, Wi-Fi, sef.

Superior soba 4+2

Sadržaj apartmana: dnevni boravak s mogućnošću razvlačenja sofe za 2 osobe, dvije spavaće sobe, jedna s velikim bračnim krevetom i jedna s dva razdvojena kreveta, blagavaonica spojena s dnevnim boravkom, kompletno opremljena kuhinja s posuđem i priborom za jelo, hladnjak s odjeljkom za zamrzivač, ploča za kuhinje, pećnica, aparat za kavu, velika kupaonica s tuš kadom, umivaonikom, washbasin, toaletom, 26 m2 terasa opremljena sa sjedećom garniturom za 6 osoba, klima uređaj TV ravnog ekrana, telefon, Wi-Fi, sef.

Ponuda uključuje i PRVOMAJSKI ROŠTILJ 01.05.!

U samom srcu resorta nalaze se 2 bazena za opuštanje. Prava su oaza mira i okruženi su brojnim zelenilom i mediteranskim biljem. Uz sam bazen nalazi se Restaurant i Lounge Bar Latier koji su idealno mjesto želite li se opustiti u bilo koje doba dana ili probati najfinije specijalitete. Baloo Beach Club jedan je od najpoznatijih beach clubova na Jadranu. Smješten je na samoj plaži i za sve željne zabave ovo je prava adresa.