Sjajna prilika za nekirurško zatezanje lica i uklanjanje bora! Salon The Room Beauty & Hair u Osijeku nudi Vam paket čišćenja, zatezanja, pilinga, maske i masaže lica za samo 129 kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U ovom bogatom paketu vaše lice očekuju tretman tripolarnom radiofrekvencijom i tretman gelom s efektom za pomlađivanje! Ne propustite ovu sjajnu zimsku priliku za svoje lice! Kupon možete iskoristiti do 31.05.2019

TRIPOLARNA RADIOFREKVENCIJA 

Tretman radiofrekventnom strujom djeluje na kožu tako da dubinski zagrijava tkivo, dok se površina kože ne zagrijava do istog stupnja kao unutrašnjost, potiče regeneraciju kolagena i elastina, koristi se za brzo, efektno i bezbolno pomlađivanje i zatezanje kože. To je neinvezivan i ugodan tretman kontoliranog zagrijavanja dermisa i potkožnog tkiva. Ovim tretmanom se znatno poboljšava cirkulacija i mogućnost topljenja masnog tkiva. Koristi se kod debljih slojeva jer prodire dublje. Naša kozmetička oprema sadrži hladni sistem koji djeluje na površini kože a podkožnom tkivu se dovodi radiofrekvencijska energija.

Kolagen je glavni sastav kože.Usljed djelovanja sunca, onečišćenog zraka količina kolagena i njegova elastičnost se smanjuje, te se smanjuje elastičnost i rastezljivost kože.

RF zagrijava vlakna kolagena u dermisu (dublji sloj kože) do određene temperature, pospješuje cirkulaciju i dovodi do njihove kontrakcije te stimulira obnavljanje kolagena. Unesena toplina ubrzava metabolizam stanice i fibroblasta koji proizvode kolagen, a time se stimulira produkcija kolagena i odmah vidljivo zateže koža.

LIFTING OBRAZA - LIFTING KOŽE OKO OČIJU - POBOLJŠANJE STANJA KOŽE

- ODSTRANJIVANJE BORA NA ČELU I LICU - OBNOVA KONTURA LICA - 

ODSTRANJIVANJE BUBULJICA I OŽILJAKA NASTALIH OD BUBULJICA

Proces regeneracije kolagena nastavlja se kroz nekoliko slijedećih tjedana i mjeseci ako se tretmani ponavljaju. Kolagenu treba duže vrijeme da se obnovi do kraja, ali je zato efekt zatezanja dugotrajan

 

1 osoba može kupiti 1 kupon za sebe i 5 kupona na poklon.

GEL S EFEKTOM POMLAĐIVANJA

Gel s efektom pomlađivanja sa sadržajem kolagena, elastina i ceramida sadrži visoku koncentraciju čistih, biološki aktivnih sastojaka protiv starenja koji pomažu u regeneraciji kože i imaju sposobnost usporavanja, sprečavanja i čak smanjenja prirodnog procesa starenja kože. Sastojci intenzivno regeneriraju kožu u području oko očiju, usta, čela, vrata i dekoltea. Regeneracija i obnavljanje kože cijelog lica.

Gel s efektom pomlađivanja ne sadrži konzervanse i aditive.


ODMAH nakon kupnje kupona potrebna rezervacija termina telefonom na broj 031/ 531 - 257 ili mailom theroom.os40@gmail.com!