Zaljubite se u ljepotu rovinjskog arhipelaga! Uživajte u 3 dana/2 noći s polupansionom (i pićem tijekom večere) i wellnessu & spa u Island Hotel Istra 4* na otočiću Sv. Andrija, sve za 2 osobe!

209 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U cijenu je uključujen i prijevoz brodom do centra Rovinja, besplatan parking na kopnu i boravišna pristojba! Boravak 1 djeteta do 11,99 g. GRATIS! Kupon je moguće iskoristiti u periodu od 16.04. do 01.05.2019. (zauzeti termin 20.04.2019.)

Island Hotel Istra 4*

Nalazi se na otoku Sv. Andrija, poznatom i pod nazivom Crveni otok, koji je dio rovinjskog arhipelaga. Brodovi između Rovinja i otoka prometuju svaki sat od 5.30 do 00.30. Kada stignete do info punkta hotela Katarina na pristaništu Delfin, osoblje Maistre pobrinut će se za parkiranje vašeg vozila, vašu prtljagu, prijevoz do otoka i sve ostalo što bi vam moglo zatrebati.

U cijenu je uključen i prijevoz brodom do centra Rovinja!

S 326 prekrasnih soba hotel Istra jamči vam jedinstvenu udobnost u netaknutoj prirodi otoka Sv. Andrija. Svijetle i ugodne dvokrevetne sobe nude sve potrebne pogodnosti za savršen odmor. Veličina sobe 18-23 m2, maksimalno dvije osobe, bračni krevet, kupaonica s kadom ili tušem, sušilo za kosu, klima-uređaj, SAT TV, telefon, sef, balkon.

Restorani i barovi

Odaberite 1 od tri tematskih ponuda hotelskog restorana ili provedite čarobnu večer na rustikalnoj terasi a la carte ribljeg restorana Lanterna. Stari morski vukovi znat će cijeniti ugođaj Old Captain's Cluba.

Također su uključena i pića tijekom večere - lokalna piva, vina i sokovi iz šankomata, voda!

Plaže i bazeni

Dva vanjska bazena s ležaljkama za sunčanje nalaze se odmah pokraj hotela, što je savršeno za vruće ljetne dane. Obitelji će cijeniti blizinu dječjeg bazena. Za posebno romantične trenutke istražujte skrivene uvale otoka u zalasku sunca.

Wellness & spa centar

Zamišljen kao pravi mediteranski vrt relaksacije, Wellness centar Otok vrhunski je objekt za opuštanje s najsuvremenijim tretmanima površine 1600 četvornih metara, a tu je i zatvoreni bazen.

Ponuda uključuje neograničeno korištenje unutarnjih bazena te wellness & spa zone - saune, whirlpool, fitness!