LAST MINUTE Praznik rada na Dugom Otoku! Uživajte 3 dana/2 noćenja ili 4 dana/3 noćenja s polupansionom u Hotelu Luka, na samoj plaži u Dugom Otoku za 2 osobe + 1 dijete do 12 godina...od 825kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Luka smješten je u pitoresknom mediteranskom mjestu Luka u zadarskoj skupini otočja. U mirnoj uvali tristotinjak metara udaljenoj od samog mjesta Luka, hotel Luka pruža idiličan i opuštajući odmor svakom turistu! Kupon je iskoristiv u periodu od 27.04. do 03.05.2019!

   HOTELSKA PONUDA: 

hotel okružen borovom šumom i mediteranskim raslinjem, plaža 10 m od hotela betonirana, šljunčana, recepcija 24 h, mjenjačnica, pult za organizaciju izleta, restoran udaljen 200 m od depandansi, dostupni besplatni bežični pristup internetu i privatno parkiralište, praonica rublja, usluga peglanja, stolni tenis, surfanje, mini golf, privatna plaža, najam bicikla.

Prije kupnje kupona potrebna je provjera termina unaprijed na br.tel.:   +385/23 372 114ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija termina sa kuponom na br.tel. +385/23 372 114 ili e-mail: hotelluka@gmail.com, uz KOD i ID kupona po primitku.

   

Hotel Luka – Dugi otok smješten je u pitoresknom mediteranskom mjestu Luka u zadarskoj skupini otočja. U mirnoj uvali tristotinjak metara udaljenoj od samog mjesta Luka, čije su glavne djelatnosti ribarstvo i turizam, hotel Luka pruža idiličan i opuštajući odmor svakom turistu!


Dugi otok je ponajprije čarobno mjesto puno osebujnosti i kontrasta, ukrašeno mnogim prirodnim ljepotama a bogato nizom turističkih aktivnosti. Izuzev svojih 12 idiličnih mjestašca koji nude niz sportskih, kulturno-umjetničkih i zabavnih manifestacija, Dugi otok ima razvijen i izletnički turizam na obližnja mjesta i otoke. Zaštićen Park prirode Telašćica krasi Dugi otok, a obližnji Nacionalni park Kornati pruža svakom posjetiocu posebno iskustvo netaknute prirode i bogatstva flore i faune. Dugi otok je spoj bogate tradicije i modernog načina življenja! 

Jedno od naselja Dugog otoka je i Luka. Izgledom mjesta dominira šetnica koja datira još iz 14. stoljeća, a posebnost mjesta je i uvala Zlatna Vala, koja osim kristalno čistog mora pruža i sigurno utočište svim nautičarima. Nad mjestom Luka se nadvija i najveće brdo koje krasi Dugi otok – Vela Straža. Bogatstvo podmorja pruža posebno zadovoljstvo roniocima - ljubiteljima skrovitih morskih dubina. Bogata gastronomska ponuda, ponajviše ribljih specijaliteta, zadovoljiti će svako nepce.

Hotel Luka se sastoji od dvije depadanse s ukupno 74 soba i restorana udaljenog dvjestotinjak mjetara od depadansi na šetnici koja uz more vodi do samog mjesta Luka. Sve sobe opremljene su tušem i WC-om i TV-om sa satelitskim programima, a u većini soba i balkoni sa pogledom na more. Od valova zaštićena uvala idealna je za sportove na moru poput surfanja i jedrenja.

S mogućnošću rekreacije stolnim tenisom, mini golfom, odbojkom i košarkom, zadovoljit će potrebe i onih gostiju koji žele aktivno provesti svoj odmor. Hotel Luka je pravo mjesto za ugodan odmor, s uređenom plažom ispred hotela, posebnim pješčanim dijelom plaže, igralištem za odbojku na pijesku.