Camping Bela Krajina u Sloveniji nudi Vam drugačiji oblik odmora! Provedite 3 dana/2 noći u opremljenim mobilnim kućicama za 2, 4-6 ili 6-8 osoba i u raznim aktivnostima kampa za već od 770 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Iskoristite odmor za spoj prirode, aktivnosti, opuštenosti i uživanja u tradiciji Campinga Bela Krajina uz rijeku Kupu! U cijenu su uključeni i posteljina, ručnici, ogrtač, čišćenje, parking i Wi-Fi! Djeca do 5 godina GRATIS! Kupon vrijedi do 01.06.2019.

Mali, ugodan i nagrađivani eko-kamp nalazi se na granici između Slovenije i Hrvatske, u srcu Bele krajine. Okružen prekrasnom netaknutom prirodom, kamp se nalazi izravno na rijeci Kolpi, jednoj od najljepših i najtoplijih rijeka u Europi.

Kamp Bela Krajina je 25-godišnja obiteljska tradicija koja zadovoljava i inspirira sve ljubitelje prirode i nudi nezaboravna iskustva.

Jedina lokacija na rijeci Kolpi koja nudi savršen odmor u mobilnim kućicama uz rijeku Kolpu! Mobilne kućice uz jedinstvenu lokaciju pružaju veliku udobnost za bezbrižan odmor od 2-8 osoba. Svaka kuća ima svoju drvenu terasu s vrtnom garniturom i piknik barom, a unutrašnjost kućica je potpuno opremljena s kuhinjom, kupaonicom, TV-om, klima uređajem i Wi-Fi. Boravak u mobilnim kućicama ugodan je i idealan za upoznavanje Bele krajine i druženje s voljenima.

Cijena uključuje smještaj u mobilnoj kućici s opremljenom kuhinjom, TV-om, strujom, plinom, klimom i privatnom terasom s grillom te posteljinu i ručnike i čišćenje!

Mobilna kućica "Suita" za 2 osobe: 1 spavaća soba s kupaonicom i prikladnom kuhinjom


Mobilna kućica "Comfort Riverview" za 4-6 osoba: spavaća soba, soba, kuhinja s blagovaonicom, kupaonica, WC


Mobilna kućica "Comfort Grand" za 6-8 osoba: spavaća soba, 2 sobe, 2 kupaonice, kuhinja s blagovaonicom

Kupcima kupona osigurano 10% popusta na adrenalinski park, najam kanua, bicikala, e-bicikala i dječjih bicikala keltski wellness!

Zašto odabrati Kamp Bela Krajina?

Zato što je odlično mjesto u srcu zelene okolice Bele krajine i kraj čiste i tople rijeke Kolpe, ima 25 godina obiteljske tradicije i gostoljubivosti Bele krajine, pruža aktivno iskustvo prirode, izgrađuje se u uskoj vezi s prirodom, "pet friendly", pogodan za romantični odmor u dvoje, aktivan odmor s prijateljima i obitelji; na udaljenosti samo 1h od Zagreba i Rijeke!