Sladoledni kup u Šibenku uz 50% popusta! Rashladite se i osladite sa sladoledom od 3 kuglice sladoleda: vanilija, čokolada, jagoda, uz dodatak šlaga, banane i breskve te čokoladnog preljeva u vrhunskom restoranu Uzorita!

37 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Mmmmmm, tko još ne voli sladoledne kupove?! Uz popust od 50% u Šibeniku uživajte u okusima sladoleda od vanilije, čokolade i jagode uz šlag, bananu i breskvu te čokoladni preljev!

Restoran Uzorita iznikao je u drevnom gradu trajne ljepote i već više od jednog stoljeća prkosi vremenu.

Okružena starim tvrđavama sa kojih pogled puca na dva nacionalna parka koji su je uzeli pod svoje okrilje. Sazidana od kamena koji ima dušu, odiše jednostavnošću i prirodnom ljepotom, stvara ambijent u kojem se ispunjeni.

Nikad se ne miri sa postojećim, uvijek korača prema naprijed, ali na uštrb onoga što je u njoj trajno, i što ima gotovo muzejsku vrijednost. Tu se uvijek nešto događa, što zaokuplja Vašu pažnju, što izaziva Vaše oduševljenje, i radi čega nam se uvijek vraćate!

Jedinstvenost Uzorite je i njena ponuda sastavljena od autohtonih ribljih i mesnih specijaliteta uglavnom kreiranih u vlastitoj kuhinji što dokazuju mnogobrojna priznanja među kojima se posebno ističe nagrada ”Gastro šampion Hrvatske“.