Najnovija tehnologija kuhinjskog blendera napokon je dostupna za vaš dom! Uz Fit & Vac vakuum blender pripremite omiljene napitke i obroke po fenomenalnoj cijeni uz 50% popusta s uključenom dostavom!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dostava vrijedi za cijelu Hrvatsku i vrši se u roku 3 - 5 dana! Uživajte boljem okusu i maksimalnim nutritivnim vrijednostima uz kuhinjski blender najnovije tehnologije! Kupon vrijedi do 30.07.2019.

Uključeno u set: 1x Fit & Vac vakuum blender, 1x 600 ml posuda s poklopcem, 1x 400 ml posuda s poklopcem, 1x knjižica s receptima!

Budite među prvima koji će otkriti sve pogodnosti ove senzacionalne inovacije – Fit & Vac blendera s vakuumskom tehnologijom!

Vitamini i nutrijenti hrane koju konzumiramo neophodni su za održavanje dobrog zdravlja i visoku razinu energije za svakodnevne aktivnosti. Maksimizirajte prehranu i ostvarite najviše iz obroka koje konzumirate!

Odlike Fit & Vac blendera: zdravija prehrana i kremasti smoothieji bogatog okusa i jarkih boja, vakuum tehnologija koja čuva nutritivne vrijednosti, nazubljene oštrice od nehrđajućeg čelika, 17.000 okretaja u minuti, samo jedan gumb, jednostavno održavanje.

Tradicionalni blenderi ubrzavaju proces propadanja hrane i miješaju mnogo zraka u sastojke prilikom procesuiranja hrane. Svaka čestica hrane u kontaktu je s molekulom zraka. Oksidacija uzrokuje propadanje nutrijenata. Vakuumski blender – Fit&Vac izvlači zrak iz sastojaka posude i usporava kvarenje hrane. Automatska vakuum pumpa siše zrak iz posude i napitak ostaje svjež. Napitak nema pjene, boje su jarkije i svi vitamini i nutrijenti su sačuvani. Vakuum uzrokuje širenje procesuiranog materijala što rezultira finijom teksturom smoothieja.

Vakuumski blender – Fit&Vac može procesuirati sve sastojke, čak i lisnato povrće. Ima multifunkcionalne oštrice od nehrđajućeg čelika koje melju sve u napitak homogene i kremaste teksture.

Posude u koje spremate svoj sok mogu biti vakuumski zatvorene koristeći vakuumsku pumpu i vakuumski poklopac. Pohranite napitke u frižider i popijte ih kasnije! Smoothići neće izgubiti nutritivnu vrijednost i ostat će bogatog okusa!

ODMAH nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNO priložiti kupon i podatke za dostavu na mail info@bctv.hr!