Ljetna ponuda za parove u prekrasnom Trogiru! Ljetovanje uz 8 dana/7 noćenja za 2 osobe s POLUPANSIONOM u hotelu Medena uz korištenje vanjskog bazena... za 3999kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Broj kupona po tjednu boravka je ograničen, stoga ne čekajte predugo! Kupon se može iskoristiti od 15.06. do 06.07.2019.! Sobe su isključivo za parove, nisu prikladne za obitelji sa djecom, ležaj (140x200 cm)!

U prekrasnom zaljevu, obavijen vijencem guste borove šume, nalazi se hotel Medena, vodeći turistički objekt na ovom dijelu Jadrana. Na prostoru od 60 hektara, naći ćete različite sadržaje, koje će Vaš odmor učiniti ljepšim i zanimljivijim! 

Opis sobe: AC, sef, mini frižider, sušilo za kosu, balkon pogled park, površina sobe 15 m2


Plaža hotela Medena se nalazi 150 metara od hotelskog kompleksa i do nje se može doći stepenicama ili pješčanim putem kroz borovu šumu.  

Smještaj je u jednokrevetnim economy park sobama sa francuskim leżajem. Sobe su namjenjenje isključivo za parove, nisu prikladne za obitelji sa djecom, bračni ležaj (140x200 cm)!  

Hotelska plaža nudi brojne mogućnosti za zabavu i rekreaciju. Od klasičnih sportskih sadržaja nudimo 6 zemljanih teniskih terena, mini golf, fitness tečaj kroz borovu šumu, teren za mali nogomet, odbojku, košarku i odbojku na pijesku.

Prije same kupnje kupona provjeriti raspoložive termine sa hotelom na telefon: 021 880 588 ili mail info@hotelmedena.com. 

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna potvrda rezervacije termina uz KOD i ID KUPONA na mail mail info@hotelmedena.com

Trogir, najljepši grad-otok na svijetu prema ocjeni poznatog časopisa National Geographica, smješten je u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Nalazi se u središnjoj Dalmaciji, na sjeverozapadnom dijelu Kaštelanskog zaljeva. Grad leži na malenom otočiću u morskom tjesnacu između kopna i otoka Čiova s kojim je spojen mostovima. Povijesna jezgra grada predstavlja jedinstveni spomenik kulture zbog čega se Trogir od 1997. godine nalazi na UNESCO-voj Listi svjetske baštine. Zahvaljujući bogatoj kulturnoj povijesti i blagoj mediteranskoj klimi, Trogir je poznato turističko središte te iz godine u godinu bilježi rast dolazaka i noćenja. Zahvaljujući raznolikoj obali s više od tisuću otoka i brojnim atraktivnim plažama te blagoj sredozemnoj klimi s 2400 do 2800 sunčanih sati godišnje, Jadranska obala je jedna od najznačajnijih turističkih destinacija na Mediteranu i glavni generator turističke potražnje Hrvatske. Trogir je odlično povezan s ostatkom Hrvatske i Europom zahvaljujući neposrednoj blizini međunarodne zračne luke, autoputa i putničkih luka. Od drugog najvećeg grada u Hrvatskoj, Splita, udaljen je oko 28 kilometara, a od Zagreba, glavnog grada Hrvatske, udaljen je oko 380 kilometara.