Ljetovanje u Baškoj Vodi! Uživajte u ljetu na prekrasnoj Makarskoj rivijeri uz 2, 3 ili 7 noćenja s polupansionom, kupanjem i dobrodošlicom osvježenja u Hotelu Horizont 4*, sve za 2 osobe!

14 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Paket "U susret ljetu" za dvoje uključuje korištenje unutarnjeg i vanjskog slatkovodnog bazena & fitnessa, ležaljki i suncobrana na unutarnjem i vanjskom bazenu te dobrodošlicu osvježenja u sobi! Kupon vrijedi od 06.07. do 20.07.2019.

HOTEL HORIZONT 4* Baška Voda

Smješten na prekrasnoj lokaciji uz promenadu i u okruženju borove šume, svega 50 metara od mora i centralne plaže, samo 200 metara od centra Baške Vode, hotel Horizont je pravi izbor pri odabiru smještaja i opuštajućeg boravka za vrijeme Vašeg posjeta ovom centralnom dijelu Jadranske obale.

Ovdje u hotelu Horizont 4* ste uvijek dobrodošli, a mi Vas pozivamo da pronađete svoje mjesto pod suncem!

Na pet katova hotel nudi ukupno 202 lijepo uređenih i dobro opremljenih soba i apartmana, od kojih većina sa svojih balkona pruža bočni pogled na more.

Opustite se kao nikada prije uz ponudu wellness i spa centra hotela Horizont. Wellness i spa prostire se na čak 2000 m2. U svojoj ponudi objedinjava sve što vam je potrebno za potpunu relaksaciju uma i tijela. SPA dio nudi bogat izbor bazena: unutarnji bazen, vanjski bazen, hidro-masažni bazen, kneipove kupke i kromatske tuševe. Oduševit će vas svijet sauna u kojem se nalaze finska sauna, ruska sauna, turska kupelj, slana sauna, tepidarium, aromarij i bio sauna. Wellness dio hotela Horizont u svojoj ponudi ima fitness, masaže, frizerski salon, kozmetički salon s bogatom ponudom usluga.

Restoran se nalazi u prizemlju hotela Horizont. Izvrsno je mjesto za organizaciju prigoda poput vjenčanja, banketa, domjenaka ili kojeg većeg događaja. U dijelu restorana koji je namijenjen za one koji žele intimniju atmosferu pogled se pruža na unutarnji i vanjski bazen hotela. Gostima servira buffet doručak i večeru raznovrsne internacionalne kuhinje. Uz uslužno osoblje i topli ambijent ovog restorana zadovoljstvo je zagarantirano.

U vaše slobodno vrijeme ispred hotela možete odigrati teniski meč ili u prizemlju zaigrati biljar.

Veselimo se vašem posjetu hotelu Horizont!

Prije kupnje obavezna provjera raspoloživih soba i termina s Hotelom, na broj 021/604-555! ODMAH po kupnji i primitku kupona obavezna potvrda rezervacije sobe i termina na e-mail: horizont@hoteli-baskavoda.hr! Prilikom rezervacije potrebno je navesti točan broj osoba i djece, kao i točnu dob djece. U suprotnom hotel nije obvezan izdati sobu po uvjetima kupona.