PodržimoNaše

Ljetovanje za 2 osobe! Hotel Medena iz Trogira poziva Vas u Superior sobu, saunu te teniske terene na 2 noćenja i 3 dana! Spojite do čak 3 kupona i odmorite se uz 50% popusta!

120 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Napunite baterije i odmorite se uz more, Trogir i Vama dragu osobu! Osigurali smo Vam 50% popusta na 2 noćenja za 2 osobe te 20% popusta na pansionsku večeru! Kupone možete iskoristiti u terminu od 09.07-20.07.2012

U prekrasnom zaljevu, obavijen vijencem guste borove šume, nalazi se hotel Medena, vodeći turistički objekt na ovom dijelu Jadrana. Na prostoru od 60 hektara, naći ćete različite sadržaje, koje će Vaš odmor učiniti ljepšim i zanimljivijim.

Ponuda uključuje:

3 dana i 2 noćenja sa doručkom za 2 osobe u sobi SUPERIOR,
korištenje saune,
1 sat tenis terena dnevno.

Superior soba uključuje:

kupaonica sa tuš kadom, sušilom za kosu i telefonom, SAT TV, mini frižider, sef, balkon sa pogledom na more i klimatizirana je. Dodatni telefon postavljen je i u kupatilu.

Hotel Medena smješten je u Segetu Donjem nedaleko od Trogira i Splita u sredini bivše trogirske rivijere (Trogir - Seget - Marina - Okrug).

Blaga jadranska klima, bujna sutropska i mediteranska vegetacija, arhipelag slikovitih otoka i otočića, u čijim se uvalavama kriju tiha ribarska i težačka naselja, skrivene kamenite i šljunčane plaže, ljepota i raznovrsnost folklora, slikovita pučka arhitektura, moderni turistički objekti idealni za odmor, raznodu i rekreaciju ljeti i zimi, tradicionalna gostoljubivost, dalmatinski specijaliteti, ribarenje i vesele ribarske noći koncerti ozbiljne glazbe u srednjevjekovnim ambijentima gradova.

Hotel je podjeljen na dvije glavne zgrade, te dva paviljona - depadansi koji su smješteni na samoj hotelskoj plaži, udaljeni od hotela 150 m. Hotel Medena raspolaže sa 630 soba: superior ***/+, standard *** i turist class **.

Hotelski restoran ponudit će svakom gostu vrhunsku uslugu u jelu i piću, te nudi bogati buffet za doručak, ručak i večeru. Jelovnik je sastavljen da zadovolji ukuse i potrebe svakog gosta, nude se razna mesna i riblja jela, jela sa roštilja, bogate salate i razni prilozi te odlične slastice.

Sastavljanje menü-a prilagođava se godišnjem dobu i svježim namirnicama koje se tada nalaze u sezoni. Za doručak na buffet stolu možete naći razne tople i hladne napitke, žitarice, različite suhomesnate proizvode, svježi sir, namaze, jogurte, svježe voće, sojine odreske, razne salate i kolače i dr.

Točnu lokaciju hotela Medena pogledajte OVDJE