1000 KN DODATNOG POPUSTA! Odmor u Imperial Park Hotelu 3* u Vodicama tik do mora uz 7 noćenja s Polupansionom, bogatim sadržajem i “Dalmatinsku noć” uz Klapu ISKON, sve za 2 osobe i 2 djece do 12 g.!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

1000 KN DODATNOG popusta uz plaćanje Mastercard ili Maestro karticom Zagrebačke banke! Okružite se mirisom mediteranskog bilja i morem Vodica te uživajte s obitelji u Imperial Park Hotelu 3*! Kupon vrijedi isključivo od subote do subote u dva termina po izboru: 13.07.-20.07. ili 20.07.-27.07.2019., a svakoga četvrtka očekuje Vas koncert klape Iskon!

Hotel IMPERIAL 3* smješten je na obali turističkog grada Vodica, u neposrednoj blizini šljunčane plaže i pažljivo uređenog mediteranskog parka. Hotel je kategoriziran s tri zvjezdice i ispunjava sve uvjete za idiličan odmor i opuštanje nakon dana provedenog u razgledavanju Sjeverne Dalmacije ili kupanja u Jadranskom moru.

U sklopu hotela nalaze se klimatizirani pansionski i à-la-carte restoran, aperitiv-bar, zatim TV sala i suvenirnica, te snack-barovi i cocktail bar na plaži. Posjetiteljima su na raspolaganju razni sportski, rekreacijski i zabavni sadržaji: fitness, studio za profesionalnu masažu, teniski tereni, igralište za djecu, te otvoreni bazen.

2 djece do 12 godina GRATIS - jedno dijete s roditeljima u krevetu, a drugo dijete na pomoćnom ležaju!

Tijekom ljeta nudimo bogat animacijski program za odrasle i djecu, dok se u večernjim satima gosti mogu zabaviti uz raznovrstan zabavno-glazbeni program. Također, na plaži ispred hotela nudimo mogućnost najma ležaljki.

Hotel je pripremio za Vaše klince pregršt zabavnog sadržaja u sigurnom okruženju i pod stalnim nadzorom stručnog osoblja kako biste Vi uživali u bezbrižnom odmoru. Djeca se mogu zabaviti na šljunčanoj plaži ispred hotela ili u hladovini mediteranskog parka. Osim toga, na raspolaganju imaju i mini klub pod vodstvom animatora.

I djeca i odrasli mogu koristiti unutarnji i vanjski bazen s morskom vodom, igralište i teniske terene, te udoban smještaj. Od sportskih, rekreacijskih i zabavnih sadržaja gosti imaju na raspolaganju: fitness, studio za profesionalnu masažu, teniske terene, igralište za djecu, stolni tenis, te otvoreni i zatvoreni bazen s grijanom morskom vodom.

18.07. očekuje Vas koncert KLAPE ISKON! 

Klapa Iskon osnovana je 2000. godine te su u svom dugogodišnjem djelovanju ostvarili mnoge zapažene uspjehe na festivalima i raznim glazbenim manifestacijama u Hrvatskoj. Klapa je ostvarila suradnju na regionalnim turnejama s priznatim glazbenicima poput Gibonnija, Lvkya, grupom TBF, te uspješno izvela samostalnu turneju u Izraelu te koncerte u Parizu, Los Angelesu, Monte Carlu itd.

Prepoznatljiva je široj javnosti po raznolikosti u izvedbama koje se protežu od dalmatinskog tradicionalnog izričaja do suvremenih žanrova s ciljem promoviranja baštine, a istodobno čuvajući fenomen klapskog pjevanja od komercijalnog iskrivljavanja.

Koncert klape Iskon glazbeni je putopis kroz Dalmaciju, priča o njezinoj novijoj glazbenoj prošlosti i slika njezine glazbene sadašnjosti. Priča o evoluciji višeglasnog pjevanja proteklih desetljeća usredotočena je na specifičnosti dalmatinskog podneblja, obuhvaćajući pjesničku i skladateljsku baštinu urbanih središta; priobalja, otoka i zaleđa. Klapa Iskon putuje u Arsenov Šibenik i Vrgorac Tina Ujevića, Runjićev Split i Komižu Jakše Fiamenga, vodi iz 'Konobe' preko 'Plavih puteva mora' u 'Bokeljsku noć' pa se vrati sebi, svojim pjesmama - Iskonu 21. stoljeća.

Danas je Klapa Iskon peteročlana vokalna skupina čiji članovi imaju iskustvo u gotovo svim relevantnim glazbenim pravcima - od klasične glazbe i jazza do popa i rock 'n' rolla – te se mogu prikazati suvremenoj publici u izričaju kojeg njeguju na način koji će biti u korak s vremenom u kojem živimo.